SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.06.2019 MANAUS/AM

 

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.06. 2019 – Manaus-AM

Moj sin, piši kar sem položil v tvoje srce in globoko meditiraj.

13Drugič se mi je zgodila Gospodova beseda, rekoč: »Kaj vidiš?« Rekel sem: »Vidim kotel, v katerem kipi; njegova odprtina se nagiba od severa sèm.«

14Tedaj mi je Gospod rekel: »S severa prikipi nesreča nad vse prebivalce dežele. Jer 1,13-14

20Moj šotor je razdejan, vse moje vrvi so potrgane, moji otroci so odšli od mene in jih ni več.

Nikogar ni, ki bi spet razpel moj šotor in razgrnil moje zastore. 21Pastirji so bili suroveži, niso iskali Gospoda,

zato niso imeli uspeha, vsa njihova čreda se je razkropila. 22Čuj, glas! Glej, prihaja: silen hrup iz severne dežele, da se Judova mesta spremene v pustinjo, v brlog šakalov. (Jer 10,20-22

Govori o mojem ogorčenju nad slabimi pastirji, neumnimi pastirji, ki ne prosijo več mojega nasveta, ki ne išče več mojega vodstva, ker so brez luči, brez življenja in brez božje milosti. Kako lahko želite prejeti mojo svetlobo, če ne naredijo prvega koraka: molitve? Kako so lahko pastirji duš, če ne skrbijo najprej za svoje duše, ki so v ruševinah? Pastir je tisti, ki daje življenje za svoje ovce, in ne tisti, ki daje ovce, da jih bodo drugi pasli, oblečeni v ovčjo kožo. Sami so šibkejši in uničeni in ne morejo vzeti ovc, da bi jih vodili na varne pašnike, kjer je življenje in milost, ker so njihove duše uničene zaradi grehov, ki jih sami storijo.

Glej, temni časi so prišli, časi strašnih napak in zmede, kjer so tisti, ki vodijo duše osli, modreci so tihi, in puščajo njihova usta zaprta z gnojem greha in laži.

Od severa se dviga velik dim, znamenje, da bo prišel ogromen ogenj, ki bo prinesel propad vsem prebivalcem zemlje, ki bo gorel in uničil mnoge duše, kar bo povzročilo veliko razdejanje v moji Sveti Cerkvi.

Govori, govori, kliči na štiri konce zemlje, da je Kraljica Rožnega Venca in Miru, moja Sveta Mati, pred mnogimi leti se prikazala na tej zemlji, v regiji Amazonije, in poučevala resnično evangelizacijo src in duš in je vsem pokazala svetlobo, ki izžareva iz mojega Svetega Srca. Njene besede so svetloba in vodstvo z neba, ne samo za vse ljudi v regiji Amazonije, ampak za vse narode sveta.

Ona je Polna Milosti, Sedež Modrosti, ki vodi duše po moji sveti poti z evangelizacijo, ki spreminja duše in spreobrača srca, z evangelizacijo, ki spreminja življenje družin, ki zdravi celotno družbo in prinaša resničen mir, ki prihaja od Boga.

Ne bodite gluhi nebeškim klicem in ne bodite gluhi za glas moje Svete Matere. Ona je toliko naredila za to ljudstvo in za ves svet, da si nihče ne more predstavljati. Sprejmite klice sedaj, da bi imeli življenje in življenje v izobilju.

Naj bodo moji Ministri sveti in čisti, ponižni in poslušni mojemu Božjemu klicu. Naj dajo od sebe vse, na poti, ki so jo izbrali združeni z menoj in svojim DA, ki so mi ga dali. Naj njihove  roke, ki posvečujejo moje Telo in Kri, dušo in božanstvo, postanejo vedno bolj brezmadežne in podobne rokam moje Svete Matere, ki me je mnogokrat držala za roko, me božala in ljubila s čisto in resnično ljubeznijo.

Naj se moja hiša ne deli na pol, ampak naj postane utrjena z večnimi resnicami, ki se učijo in prenašajo iz roda v rod, kot želim in bom vedno želel.

Naj vsi prepoznajo svojo ničnost pred mano, pravim Gospodom nebes in zemlje.

Hvala, da si me poslušal!

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja