SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2019

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, danes je dan, ko v mnogih krajih sveta Cerkev obnavlja spomin mojega bolečega Križevega pota in smrti na Križu, ko sem se daroval Večnemu Očetu za odrešenje človeškega rodu.

Vse je bilo storjeno iz ljubezni in z ljubeznijo, ki jo je bilo polno moje Srce, prelil sem mojo dragoceno kri, da bi bil človeški rod osvobojen in opran njegovih zločinov.

Tistim, ki so verjeli vame, v moje besede, v mojo božansko žrtev, sem podelil milost, da premagajo tudi hudiča, greh in večno smrt.

V tistem času so mnogi mislili, da me bodo utišali za vedno. Tako so mislili, ker niso verjeli mojim besedam, zaradi slepote njihovih duš in napuha njihovih src, posledica njihovih številnih grehov in njihovega nevrednega življenja.

Danes, moj sin, ni drugače. Ponovno želijo utišati mojo ljubezen in moj glas, da bi moje ovce, ki so žejne, poškodovane in brez moči, ne bile ozdravljene in obnovljene.

O nehvaležno ljudstvo, neverno in trdih src. Uporno človeštvo. Ki samo misli na zadovoljitev lastnih strasti in posvetnih želja, raje kot se rešiti in nositi mojo luč ranjenih ovcam, ki so skoraj brez življenja.

Moj sin, mnogi želijo me izgnati od mojega ljudstva. Učijo tolike duše več narobe kot prav, več laži kot resnice, tako kot smrtni strup onesnažujejo duše, zaradi česar izgubljajo vero, upanje in ljubezen, da postanejo brez luči, da bolj zaslužijo pekel kot večno življenje

Na Veliki Petek trpim in se mučim s svojo Cerkvijo, ki gre skozi velike nevihte, ki so usmerjene proti veri in večnim resnicam. Ona gre skozi temno dolino, močno po poti trpljenja, ki jo dviga k njenemu končnemu mučeništvu.

Daruj se moj sin, za mojo Cerkev, ranjeno do njenih korenin, zaradi nezvestobe in grehov mnogih mojih Ministrov, ki so postali pobeljeni grobovi. Gorje nehvaležnim Ministrom, nezvestim in upornim, ki niso ne sol, ki da okus in ne luč, ki razsvetljuje duše.

Gorje tistim Ministrom, ki so uničili mojo čredo s svojimi napakami, škandali in nečistostmi. Sekira je že postavljena na korenine dreves. Angeli z nebes na svojih mestih čakajo mojih naročil. Tisti, ki ne rodijo dobrih sadov bodo odrezani in veje, ki niso združene z menoj, Pravo Trto, bodo zažgane.

Moli, moli moj sin in stori da molijo kot sem naročil, ker je Bog jezen in zelo užaljen, zaradi prebivalcev zemlje.

Ogenj moje Pravičnosti se bo kmalu spustil z neba in odstranil velik del človeštva. Živi bodo zavidali mrtvim in želeli umreti, ko pride veliki dan Gospodov na zemljo. Glej, prišel bom kot tat in nihče ne bo ubežal moji jezi. Bodite pripravljeni, ker dnevi hitro minevajo in čas stiska. Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja