SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 18.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 18.04.2019

Danes čutim trpljenje in žalost Jezusovega Srca, ki ga prezira in žali nehvaležno človeštvo. Čutim v delih bolečino in težo, ki greni mojo dušo. Kasneje je Jezus govoril mojemu srcu.

Ljudje me ne ljubijo več. Pozabili so name in na mojo ljubezen. Moja agonija v Getzemani je bila strašna, globoka in boleča. Počutil sem se osamljenega in zapuščenega, ne da bi kdorkoli čul eno uro z menoj. Moji apostoli so bili pijani od spanja in se  pustili, da jih je premagal. Koliki so danes pijani v globokem spanju greha in posvetnih strasti, zaspani za božjo milost, ki bi jih lahko rešila. Danes preživljam ure in ure agonije, sam in zapuščen v številnih Tabernakljih, v tolikih cerkvah po vsem svetu, ne da bi kakšna duša me prišla počastit.

Včasih so tisti, ki pridejo v Cerkev in se postavijo v čaščenje pred mano prisotni le s telesom, a številna srca so ujeta v svetu, daleč od mene in moje božanske ljubezni.

Iščem duše, ki me ljubijo in me resnično častijo, ki vzdihujejo po moji ljubezni, ki si želijo, da bi bili žrtve, ki se izročijo pred mojimi nogami za odrešenje sveta Iščem duše, ki želijo biti moje, ki želijo izvršiti mojo božansko voljo in želijo ostati za vedno, pa tudi v mojem Svetem Srcu..

Izbiram in pripravljam duše, ki bodo gorele in in se použivale v moji ljubezni, pred mojim Prestolom, ki se bodo oblikovale po moji volji, jih  oblikovale moje roke, tako da bodo postale moja popolna podoba..

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Nič se ne more primerjati s slavo Nebes. Dovolite, da moje besede ljubezni segrejejo duše, da jih posvetim. Te moje besede se bodo dotaknile mnogih src in naredile velike čudeže ljubezni in spreobrnjenj.

Ostanite vedno v moji ljubezni, da bi bili popolnoma moji. Očistite se vaših grehov in priznajte svojo ničevost pred menoj. Blagoslavljam vas in vse človeštvo!

Slava Tebi, Gospod Jezus. Naj bo blagoslovljeno tvoje Sveto Ime na vse veke vekov. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja