SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 28.03.2020

 

SPOROČILO  NAŠEGA  GOSPODA  28.03.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, če bi na svetu našel  meni posvečene duhovnike z vero v velikosti tega virusa, bi takoj prenehal s trpljenjem človeštva in ga rešil pred smrtjo. Toda ne najdem takšnih služabnikov. Verujejo v toliko drugih napačnih stvari in prišli so do tega, da so učili mnoge vernike, da so te stvari Božja volja, da je vse v skladu z mojim Svetim Duhom,  v resnici so ranili moje Sveto Srce s svojimi žalitvami in pomanjkanjem vere. Pustili so ob strani moje Božanstvo, ga prezirali, ga primerjali z neznanimi božanstvi, kot če bi jaz bil eno s temi lažnimi božanstvi, ki prihajajo od peklenskega duha.

Jaz sem trikrat Sveti, sem edini Gospod nebes in zemlje. Smrt vlada na svetu, ker so mnogi že veliko let duhovno mrtvi, ne da bi prosili mojega odpuščanja in se kesali svojih grehov. Če je duša mrtva in uničena v grehu tudi telo trpi in umre. Mnogi so bili takšni pred menoj že veliko časa, ne da bi želeli spremeniti svoja življenja in zadostiti za svoje grehe.

Kdo je slišal prošnjo moje Svete Matere, da bi molil vedno bolj?

Kdo je poslušal njene materinske besede, da bi zapustil življenje v prešuštvu, v nečistosti in nezvestobi?

Kdo se je popravil in prosil odpuščanje za grehe splavov,  za skrunitve in svetoskrunstva proti moji Predragocenemu Telesu in Krvi v Evharistiji?

Kdo je poskušal se resnično popraviti od svojih grehov z iskrenim obžalovanjem  in popolnim kesanjem v Zakramentu spovedi?

Koliko lažnih spreobrnjenj do sem videl vsak dan, neprenehoma, brez trdnega sklepa za spremembo življenja v moji ljubezni. Mojo ljubezen in moje usmiljenje so obravnavali kot smeti, kot nekaj, ki je za enkratno uporabo, samo za lastne koristi in muhavosti.

O moj sin, kako sem trpel in kako trpim sedaj, ker ljudje še niso razumeli kaj je prava sprememba. Kot sem ti že enkrat rekel ponavljam: Božja pravičnost je Sveta in po njej  popravim vse grehe in vse stvari ter očiščujem svet od vsega tega. S mojo pravičnostjo popravljam uporniška in neposlušna srca.

Več let sem pošiljal svojo Sveto Mater v Amazonijo. Prišla je na zemljo z veliko ljubezni in z njenim Brezmadežnim Srcem polnim mojih milosti, da vam je posredovala sporočila moje Božanske volje,  a mnogi je niso želeli sprejeti niti ne slišati, prav tako so prezirali njene milosti in njeno tako veliko ljubezen do njihovih duš; mnogi so bili gluhi za njen glas. Govorila je z veliko ljubeznijo in potrpežljivostjo,  znova je govorila, da bi usmerjala vse človeštvo, a mnogi so jo zavrnili.

Sin moj, moje Srce trpi, ko govorim te besede, toda moja Mati je moja Mati in zahtevam spoštovanje do nje, ki je prišla z nebes na tisoče krat za dobro in odrešenje človeštva.

Koliko jih zdaj  v tem trenutku bolečine in stiske vpije k meni, koliki me prosijo naj to zlo hitro preneha, koliki s solzami  v očeh klečijo na tleh,  razprostrti na tleh, jokajo in tožijo?

Rad bi vse spomnil, da vas je moja mati klicala k meni, da je moja Mati jokala krvave solze vsak dan pred mojim Svetim Prestolom, da se je moja Mati razprostrla pred mojim Božanskim Veličanstvom, da je prosila odpuščanja in usmiljenja za uboge nehvaležne grešnike, a mnogi niso hoteli poslušati in zapustiti svojo slabo pot.

Rekel sem Jezusu: »Gospod, če je tako, kdo se bo mogel rešiti? Imej usmiljenje z nami, ubogimi grešniki, daj nam vsem  še enkrat priložnost odpuščanja in iskrenega spreobrnjenja. Oddalji za trenutek pravično sodbo in človeštvo se bo spremenilo in spreobrnilo!… Kaj moramo storiti, da premagamo to strašno zlo?«

Vera, vera vame in mojo moč, ki vse zdravi in rešuje. Smrt ni mogla zmagati nad menoj. Kdor se združi z menoj, z mojo ljubeznijo in z mojim Srcem  ne bo umrl, ampak bo imel življenje v izobilju. Kdor veruje, ne da bi nikoli dvomil, bo rešen. Če sem vam rekel, da vera premika gore, koliko bolj bo odstranila en mali virus od vas!

Kdor veruje v mojo ljubezen ne bo prepuščen smrti, temveč bo imel življenje, mojo luč in moj mir.  Živite v moji Navzočnosti, živite v moji Milosti in satan vas ne bo mogel nikdar raniti, ker je moja ljubezen močnejša od smrti. Uči duše naj ne izgubijo ne vere ne upanja. Vsem nosi mojo Luč.

Zapomni si moj sin: vse bo prešlo, le moja ljubezen in moje besede ne bodo prešle. Jaz sem z vami vse dni do konca sveta.

Dajem ti blagoslov in božansko maziljenje, da bi nosil vero in upanje mojemu prizadetemu in ranjenemu ljudstvu, ki trpi. Kdor veruje v moje besede in obljube, ne bo umrl ampak, bo živel v Meni in Zame. Bom z vsemi, ki sledijo mojim stopinjam in ki živijo  združeni v moji ljubezni.

Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja