SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 02.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 02.04.2019 POPOLDNE

Vi ste apostoli konca časov, ki sva vas jaz in Moja Sveta Mati izbrala, da pričate z vero in pogumom moje Zapovedi in nauki, da se borite proti vsemu zlu in herezijam v teh temnih časih zanikanja Boga.

ZVEČER

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, molitev z vero in zaupanjem vse doseže pri mojem Božjem Srcu. Molite Rožni Venec moje Svete Matere in z njo posredujte za dobro vsega človeštva. V moje Srce položite vse namene in nujne potrebe, ker ne morem biti neobčutljiv za kar me prosite po posredovanju moje Brezmadežne Matere, Kraljice Nebes in Zemlje.

Mnogi med vami ne poznajo moči molitve Rožnega Venca, ker ne molite s srcem, kot vas  je toliko prosila  moja Nebeška Mati.

Dobro izmoljen Rožni venec pritegne Božji usmiljeni pogled v najglobljo bedo duše, izvrši čudež svoje Božanske ljubezni, ki v duši ponovno vzpostavi stanje popolnosti, svetosti in milosti ter vzplamti v njej ogenj Svetega Duha..

Moj sin, moli Rožni venec in z njim položi k vznožju mojega Križa osebe in težke situacije, skozi katere greste in poskrbel bom za vse te stvari kot za svoje, uničil bom moč pekla in vsak zloben vpliv dal pod vznožje mojih nog.

Ne boj se. Sem tu z mojo Sveto Materjo in Svetim Jožefom in nikoli te ne zapustim niti za en sam trenutek in  te vodim k meni, v moje usmiljeno Srce. Pogum, čeprav te mnogi preganjajo, sovražijo in te ne marajo, te ne bom nikdar nehal ljubiti, blagoslavljati in te dvigati vedno bolj, da govoriš o moji ljubezni in o slavi mojega Kraljestva.

Zapomni si: poklical sem te in izbral in sedaj te pošiljam z močjo in milostjo mojega Duha da se dotakneš v zakrknjenih in zaprtih srcih, da obsodiš zlo in greh, da oznanjaš moje Svete Besede vsem možem in ženam dobre volje, ki želijo pripadati Slavi mojega Kraljestva.

Bodi močan in vztrajen. To je moje delo in nič ga ne bo moglo preprečiti. Nihče se ne more upreti zvoku mojega glasu in se boriti proti moči mojega diha. Blagoslavljam vas!

Pred odhodom je Jezus ostal za trenutek v tišini, potem je z močnim in veličastnim glasom dejal:

Bog kliče njegovo sveto vojsko v boj proti satanu in njegovem kraljestvu teme. Bojujte Gospodov boj. V moči mojega Svetega Imena boste zmagali!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja