SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 8.11. 2015

5f11cccc10fa9fccf8eed395dad01fea

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 8.11. 2015

Igreja de Nossa Senhora da Natividade, Robion, França.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir mojega Sina Jezusa z vami vsemi!

Otroci, ki vas toliko ljubim. Vaša Brezmadežna Mati prihajam vam povedati, da vas Bog ljubi in blagoslavlja vsakega posebej,  in da še naprej vztrajajte na poti spreobrnjenja, ki vodi v nebesa.

Otroci, Bog kliče k sebi vsakega in  vsak dan. Ne pustite Gospoda čakat vaš odgovor na njegov klic ljubezni. Dajte mu vse brez pridržka, naučite odreči se tistega česar je polno vaše srce, da bi pridobili usmiljeno Božje Srce, ki je polno ljubezni in odpuščanja.

Otroci moji, da bi mnogi našli odrešenje je potrebno z vero in ljubeznijo prenašati preizkušnje in križe, ki se pojavijo v vaših življenjih.

Ne bodite žalostni in ne izgubljajte poguma. Jaz, vaša Mati sem tu, da vam dam vso svojo materinsko ljubezen in bom mnogo prosila pred mojim Sinom Jezusom za vas in za vaše družine.

Toda jaz vas prosim: zapustite grešno življenje, delajte pokoro in zadoščujte, da bi pritegnili usmiljen pogled mojega Božjega Sina za vas in za svet, ki je postal neveren in nehvaležen Gospodu.

Kolike družine so duhovno mrtve, koliko parov je uničenih na duši in telesu, zaradi grehov prešuštva in nezvestobe brez konca. Koliko mladih ni več v čistosti in ranijo moje Brezmadežno Srce. Pomagajte mi, otročiči moji: veliko molite. Želim dati svojo ljubezen vsem svojim otrokom, da bi vsi pripadali Bogu.

Izbrala sem vas, da bi bili priče moje materinske ljubezni v teh časih. V mnogih krajih sveta se prikazujem in vam naročam moliti rožni venec. Ta molitev pomaga odpreti vaša srca Bogu in se kesati svojih grehov. Ne izgubite svojega mesta v nebesih: mesta, ki ga je Bog pripravil tistim, ki mu služijo in ga ljubijo. Želite pripadati Bogu!  V želji, da bi šli v nebesa sledite naukom mojega Sina Jezusa in on bo uslišal vaše molitve in vas blagoslovil.
Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja