SPOROČILO NAŠE GOSPE OD 27.11.2014

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 27.11.2014

Mir moji ljubljeni otroci!

Moji otroci, jaz sem tukaj, da vam podelim milosti iz nebes. Tukaj sem, da vas sprejmem v svoje Materinsko Srce. Bodite Jezusovi, odprite in dajte svoje srce Njemu.

Jezus vas ljubi in želi vladati v vaših domovih, da najdete mir in božansko srečo, ki lahko prideta za vas po njegovem Srcu, ki gori od ljubezni.

Otroci, molite z ljubeznijo. Ljubezen spreminja vaša življenja  in molitev vas osvobaja in odstrani vse zlo proč od vas.

Mnogi moji otroci so zaslepljeni z grehom in ponosom, toda jaz vam pravim, da z molitvijo, žrtvijo in pokoro se lahko spreobrnejo.

Ne izgubljajte časa! Vzemite rožni venec in molite. Svet potrebuje veliko molitve. Še vedno vidite veliko žalostnih stvari se dogajajo na zemlji, vendar ne izgubite vere in poguma, ker Bog bo na koncu zmagal in podelil zmago in krono slave tistim, ki so vztrajali do konca.

Tukaj sem, da vas blagoslovim z blagoslovom miru. Nesite  moj blagoslov in ljubezen svojim bratom: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je Naša Gospa molila trikrat Oče naš in Slava Očetu, da bi mogočen Božji blagoslov bil vedno nad našimi družinami in nas branil pred vsem zlom in, da se nebeške milosti spustijo na nas in nas spreobrnejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja