SPOROČILO NAŠE GOSPE NA PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA 08.06.2016

Praznik Prečistega Srca sv. Jožefa je na sredo po praznikoma Srca Jezusovega in Srca Marijinega – to je Jezusova želja, ki jo bo Cerkev nekega dne potrdila!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.06.2016 PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
Danes je prišla Sveta Družina: Naša Gospa in Svetim Jožefom, ki je imel v naročju Malega Jezusa. Pokazali so nam svoja Presveta Srca. Naša Gospa nam je dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovimo vas, vaše družine in ves svet.
Molite v družini. Bodite sinovi in hčere molitve, tisti, ki posredujejo za dobro človeštva in dobro Cerkve. Bodite Gospodovi in odprite svoja srca njegovemu Božjemu klicu.

Težki časi in hude preizkušnje prihajajo, toda Božja milost bo vedno prisotna v življenju tistih, ki so zvesti in poslušni.
Gospod bo pomagal svojim, tistim, ki sva jih jaz in moj Ženin Jožef sprejela v svoja Sveta Srca, zato bodite poslušni mojim klicem, otroci moji. Posvetite se našim Svetim Srcem in izročite se z zaupanjem v Božje roke.
Ne imejte svojih src navezanih na svet, temveč imejte jih odprte za Božje kraljestvo. Ne dovolite, da se greh približa vašemu življenju, zaradi neposlušnosti, ker nočete poslušati Božjega glasu.
Spreobrnite se in prosite Gospoda moč, da bi ostali na njegovi sveti poti, v kakršnikoli življenjski preizkušnji. Ne obupujte, ne izgubite zaupanja v njegovo varstvo in ljubezen.
Bodite pričevalci resnice, naj stane kar hoče.
Resnica osvobaja duhovne slepote in vsega zla. Resnica osvetljuje vaša življenja in vaša srca.
Resnica je moj Sin in njegove besede so večne in mogočne in so življenje in luč vaših življenj.
Molite, da bi mogli vsi sprejeti besede življenja mojega Sina Jezusa. Molite, da bo človeštvo nehalo biti gluho in slepo in bi se odločilo živeti po klicu, ki ga Bog daje.
Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom, združena s svojim Sinom Jezusom in s Svetim Jožefom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sem videl Svetega Jožefa, ki je hodil med mnogimi belimi lilijami. Te lilije so predstavljale vsako osebo, ki se je posvetila njegovemu Prečistemu Srcu in ga časti. Sveti Jožef, po Božjem naročilu, skrbi za te lilije, jih vsak dan blagoslavlja in jim vsak dan podeljuje svojo ljubezen in svoje milosti.

Ko je sveti Jožef hodil med temi lilijami in se jih je dotikal je luč padala nanje in postale so bolj svetle in bolj čiste.
Te lilije želi Sveti Jožef postaviti pred Božji Prestol. Vsi, ki so se posvetili njegovemu varstvu so pod njegovim svetim plaščem, varovani pred vsem zlom in nevarnostmi za dušo in telo.13344541_1270837859617544_618057194208491448_n

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja