SPOROČILO NAŠE GOSPE – Mozzo (BG), 1. junij 2000, 2 in 3. junij 2000

Mozzo (BG), 1. junij 2000

Po pogovoru z nekaterimi mladimi v skupini, ki se soočajo z nekaterimi težavami in delitvijo, ki je nastala zaradi nesporazumov, je Mati Božja dala naslednje sporočilo.

“Dragi otroci, bodite v miru. Bog je mir in njegov mir naj bo v vaših srcih. Molite in delajte žrtve in Bog vam bo pomagal rešiti težave. Pogum! Nadaljujte z Gospodovim delom in ga izvršujte z ljubeznijo in predanostjo. Moje roke so vedno odprte, da sprejmem vse svoje otroke!

(…) Bodite potrpežljivi in ​​darujte vse, kar se zgodi, kot žrtev Jezusu za spreobrnjenje mladih, ki so skoraj popolnoma izgubljeni. Vsak je svoboden. Bog je svoje otroke ustvaril svobodne in želi, da bi izkusili svobodo, da bi mu lahko služili z ljubeznijo in predanostjo. Nihče se ne  počuti dobro, ko dela nekaj, kar ga dela nesrečnega in mu ne da miru, zato vam pravim: Bodite v  miru in Bog bo z vami, da podeli svojo luč, in tako se bo resnica prikazala in zmagala temo in napake.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Obrazložitev

(…) Devici sem zastavil vprašanje o problemu z Očetom … ali je dobro, da gremo z njim govoriti o skupini ali ne. Mati božja je odgovorila:
Molite zanj. Dobro je, da se ne pogovarjate z njim, ker zdaj ni pravi čas. Vedno molite in Bog bo odprl pot za rešitev te situacije. Še enkrat  rečem: dobro, da se ne pogovarjaš z njim, ker te trenutno ni pripravljen poslušati.

Kot je povedala Devica, se je zgodilo: ljudje, ki so bili vzrok za konflikt v skupini, so morali spremeniti lokacijo in niso mogli več biti prisotni v skupini. Mladi so se počutili močnejše in zdaj lahko brez ovir uresničujejo  prošnje Device. Bog je odprl pot in pomagal jim rešiti njihove težave.
Oseba, ki je želela voditi skupino in jo imeti zase, in  se je obnašala kot njen lastnik, je bila premeščena na drugo lokacijo, daleč od Mozza, in se tako ni mogla vrniti. Bog je vse poskrbel in vse to storil, ker so mladi bili potrpežljivi, molčali, molili in čakali na Gospoda in on je deloval

02.06.00 smo bili v Vigolu in takoj po molitvi rožnega venca je Mati božja prikazala in ponovno dala nebeško sporočilo.

Te noči je prosila naj molimo in tolažimo Presveto Srce Jezusovo, ki je užaljeno in oskrunjeno zaradi pomanjkanja ljubezni in spoštovanja vseh tistih, ki ga ne ljubijo in ne verjamejo v Boga. Prosila je naj delamo žrtve in pokoro ter poslušajmo njene klice. Med prikazovanjem mi je spet pokazala veliko mladih, ki so prišli v Vigolo in so goreče molili. Ta mali kraj je za pripravila mlade.

03.06.00 smo se odpravili k mami patra Vincenza*na molitev. V tej noči nas je Mati Božja pozvala, da z ljubeznijo in s srcem molimo za mir. Blagoslovila je svoje bolne otroke in nam rekla: »Bodite v svetu misijonarji Jezusove ljubezni in nesite jo vsem vašim bratom.«

Do tu!

*Pater Vincenzo Savoldi, tedaj misionar v San Pavlu je doma v bližini Ghiaie di Bonate in je prvič pripeljal Edsona v Italijo, ko je Mati Božja prosila Edsona naj gre v Ghiaie di Bonate, kjer se prikazala kot KRALJICA DRUŽINE od 13-21. maja 1944, da tam potrdi resničnost Njenih prikazovanj. Cerkev je ostala gluha do leta 2019, ko je končno dovolila kult češčenja Kraljice Družine na tem kraju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja