SPOROČILO NAŠE GOSPE IN SVETEGA JOŽEFA 19.03.2019

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE IN SVETEGA JOŽEFA 19.03.2019

Edsonu Glauber, v Itapirangi-AM

Danes se je Sveta Mati prikazala v spremstvu Svetega Jožefa, ki je imel malega Jezusa v naročju. Sijali so v tej nebeški luči in nam dajali  moč, mir in ljubezen. Blagoslovljena Mati nam je dela sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji jaz, vaša mati in prihajam iz nebes v spremstvu mojega Sina Jezusa in Svetega Jožefa, da vam podelim nebeške blagoslove in milosti.

Ne oddaljite se od Gospodove poti svetosti. Ne izgubljajte poguma in vere. Ne obupajte. Gospod je z vami. On vas nikoli ne zapusti. Njegova ljubezen do vas je večna in brez konca.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, kljub preizkušnjam, ki se pojavijo na vaši poti spreobrnjenja. Vedno nesite Božjo luč svojim bratom, kljub težavam, ki jih morate prenašati. Pogum! Vedno pričujte za resnico, ker kdor brani resnico brani svojega Boga, njegove pravice in njegovo čast. To so težki časi, ki sem vam jih prerokovala v preteklosti. Ljudje se več ne bojijo Boga in ga ne spoštujejo, izgubili so luč svojih duš in svojih src, da bi sledili iluzijam in zablodam sveta.

Ne pustite se premagati zapeljevanjem hudiča, , kajti vse, kar vam predstavlja, je lepo in čudovito, ampak za njim je kislo in grenko in prinaša večno smrt. Bojujte se proti hudičevim napadom z Evharistijo, s spovedjo, z Rožnim vencem, ki ga zbrano molite, in postite  z močno vero.

Jaz sem tu, da vam podarim nekoliko moje moči in moje luči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. S svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveti Jožef je takoj za tem dal njegovo sporočilo: 

Moj dragi sin. Bog je s teboj in te nikoli ne zapusti. Tudi jaz sem vedno s teboj in te pokrivam in varujem s svojim Svetim Plaščem.

Ne boj se tistih, ki ti želijo škodovati in videti svoj padec. Boj se samo tistega, ki lahko škoduje tvoji duši, če se prepustiš njegovim prevaram in lažem.

Tu sem, da sem Varuh tvojega življenja, tvojega telesa in tvoje duše. Bog te ljubi in ti želi dobro in moje Prečisto Srce nenehno bdi nad tvojimi koraki in nad tvojim rešenjem.

Tu, na tem mestu, jaz pustim moj blagoslov in mir, ki ga je polno moje Srce. Razprostiram moj Sveti Plašč nad tem mestom in prosim vsak dan za namene in potrebe tistih, ki pridejo sem, da bi me prosili mojega varstva in posredovanja pri Srcu mojega Sina Jezusa.

Moja Brezmadežna Nevesta je vedno ob strani vsakega izmed vas, da vas vodi za roko po poti, ki vodi v nebesa. Ne bodite ji neposlušni. Poslušajte sporočila, ki vam jih je dala in jih živite, ker za sporočila prihajajo od Boga, Gospoda Nebes in Zemlje.

Sprejemam vas v moje Srce in vam dajem mojo čisto in sveto ljubezen. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes sta blagoslovljena Mati in Sveti Jožef skupaj molila in prosila Malega Jezusa, da bi vsi mi mogli vedno bolj rasti v veri, ljubezni in pogumu, ker to potrebujemo, da bi pričevali Božjo navzočnost in Božje besede našim bratom in sestram, ne da bi se umaknili s poti našega  spreobrnjenja, saj se mnogi zaradi strahu ali sramu umaknejo in dovoljujejo, da se čast Boga in njegovih naukov oskruni in napačno razširja številnim dušam, ne da bi storili karkoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja