SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER – Manaus, 2 maj 2020

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER – Manaus, 2. maj 2020

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, jaz Tvoja Mati, Kraljica Rožnega venca in Miru, prihajam iz Nebes in nosim v svojem naročju Tistega, ki je Življenje in Mir, Tistega, ki je Zmagovalec nad smrtjo in grehom, Tistega, ki je, ki je bil in ki pride. Zaupajte v ljubezen mojega Božjega Sina. Njegova ljubezen zdravi vaše duše, vaša srca in vaša telesa. Bog Oče je po mojem Sinu Jezusu med vami, vas blagoslavlja in podarja njegovo ljubezen in milost, po delovanju Svetega Duha.

Sin moj, reci mojim otrokom, naj se ne bojijo ne  zla ne smrti v vašem času.  Kdor je združen v ljubezni z mojim Sinom se ne sme bati ničesar.

Moj Sin Jezus je živ in je vstal, njegovo veličastno kraljestvo pa je realno prisotno, živo in resnično v življenju vseh tistih, ki verujejo v njegove Božanske in Večne besede. Bog vas nikoli ne zapusti. Jaz sem Mati Prave Poti. Jaz sem Mati Resnice. Jaz sem Mati Večnega Življenja. In to Pot, to Resnico in to Življenje želim dati vsakemu svojemu otroku, ki zaupa v mojo materinsko priprošnjo in ki odpira svoje srce Bogu, na ta dan, ki je posvečen meni. Gospod vas je osvobodil suženjstva in greha.

Ne želite več živeti v grehu, daleč od njegove ljubezni, da ne bi padli v roke in ne bi bili ujetniki hudobnih in brezsrčnih ljudi v svojih domovih. Okrepite svoje molitve, post in zadoščevanje. Prosite za Gospodovo odpuščanje in Božjo pomoč in Bog bo deloval, tako da bodo možje, ki jih vodi Satan, razkrinkani in s prestola padli na tla, zaslepljeni od lastnih pasti.

Če Božji služabniki ne bodo takoj ukrepali in bodo ostali slepi in gluhi za Gospodove klice, bo prišel dan, ko bodo mnogi od njih imeli zvezane roke in noge in bodo skupaj s svojimi verniki peljani v kruto mučeništvo. To je čas, da imamo moč in vero mučencev, ki se niso zdrznili in ki se niso prestrašili pred križem, niti pred velikimi nevarnostmi, niti pred smrtjo. To je čas mučencev vere in ljubezni do mojega Sina, pravega Ženina vaših duš, tistega, ki vam bo posušil solze in vam dal novo oblačilo; in v njegovem Božjem kraljestvu, kjer  ne bo več joka, solz, smrti, ker bo naredil vse novo.

Gospod bo podelil milost vsem tistim, ki so se vredno pripravili in, ki niso nikoli dvomili v mojo Materinsko prisotnost in so sprejeli in z ljubeznijo živeli moja sporočila. Na mojo prošnjo pred njegovim prestolom, preden bodo velike kazni prišle na svet, bodo mnogi moji vdani otroci odstranjeni s tega sveta in se bodo preobrazili kot bi mignil z očesom, ter bodo za vedno združeni z Njim v njegovem kraljestvu ljubezni  v njegovi slavi. Naj bo ta čas vašega umika molitev, tišino, meditacijo, vašega iskrenega in globokega spraševanja vesti, zadoščevanja za svoje grehe in spremembe srca v ljubezni mojega Sina.

Zver in lažni prerok že komunicirata in delujeta drug z drugim, a nekega dne bosta z Božjo močjo uničena in vržena v ognjeno jezero, kjer se bosta mučila noč in dan za vso večnost, kot je v Svetemu pismu. Vsa njihova hudobna dela in vse tiste, ki so sledili njihovim zmotam, prezirali Sveto ime Gospodovo, prezirali njegovo Božanstvo, se borili proti njegovi Sveti Cerkvi, bo požrl ogenj, ki se bo spustil z neba in bodo za vedno izginili z obličja zemlje. .. Naučite svoje brate, da bodo zvesti Bogu, da bodo vedno povezani z njegovo Božansko ljubeznijo. Naj iščejo zatočišče pod njegovimi krili, kajti le Gospod je lahko vsakemu v pomoč na dan njegovega velikega in svetega besa.

Bog je svet, sin moj, in vas prosi za svetosti in spoštovanja njegovih del in njegovega Božjega Veličastva. Božja pravičnost je sveta in ta pravičnost vam bo sodila. V vašem življenju bo iskala dela ljubezni v vsakem dejanju na tem svetu. Na dan, ko bo vsakomur sodila Pravičnost, naj najde vaša dejanja polna Božje volje in ljubezni. Le tako se bo Pravičnost pomirila in dala mesto Usmiljenju. Ljubite, ljubite, ljubite in živite v ljubezni. Po ljubezni boste sojeni in sprejet v Njegovo Kraljestvo.

Blagoslavljam vas in blagoslavljam tudi vse človeštvo združena skupaj z mojim Božjim Sinom,  ki je Ljubezen vašega življenja: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja