SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER 07.06.2008 – MANAUS

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER 07.06.2008 – MANAUS

Mir z vami!

Dragi otroci, še vedno vas vabim k molitvi, spreobrnjenju in kesanju. Zavedajte se, da je to pravi čas za vašo spreobrnitev. Vrnite se k Bogu. Čaka vas z odprtim Srcem, polnim ljubezni in odpuščanja. Bodite sinovi in ​​hčere, ki vsak dan tolažijo Srce mojega Sina Jezusa.

Otročiči, pripadajte Jezusu, pustite se oblikovati meni in svetemu Jožefu. 

Kdo vas lahko nauči, kaj moj Sin Jezus ljubi in želi, če ne midva, njegova starša, ki smo ga pred mnogimi leti vzgajali in vzgojili na tem svetu? Otročiči, moj Sin vas prosi, da se zatečete v naša Presveta Srca, ker se boste v njih naučili ljubiti Boga in izpolnjevati njegovo Sveto Voljo. 

Molite,  molite s srcem. Neprestano molite, naj vam molitev ne bo v breme, ampak naj bo dragoceno in veselo srečanje z Bogom, ki vas tako ljubi. Moj Božji Sin pošilja svojo Mater na zemljo, da je priprošnjica grešnega človeštva. Zato zbiram svoje otroke na različnih koncih sveta in prinašam svoja sporočila, da se spreobrnejo. 

Najtežji ljudje danes, ki nočejo odpreti svojega srca, so duhovniki in posvečene duše, ki niso ponižni v spoznanju, da se Bog nikoli ne razodeva velikim in modrim, ampak preprostim in majhnim.

Prikazujem se in se bom še več prikazovala  na svetu, da bi rešila svoje otroke. 

V Itapirangi bom pustila veliko znamenje za vse svoje otroke, da bodo verjeli v moja prikazovanja. 

Tukaj v Manausu bom z božjim dovoljenjem še vedno delala velike čudeže, če bodo vsi zaupali mojemu materinskemu Srcu in poslušali moje klice. 

Nekega dne, ki ni daleč, se bom pojavil na nebu tega mesta (Manausu) in mnogi me bodo videli in potem odšli v Itapirango. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson: Znamenje, ki ga bo Gospa dala marsikje po svetu, je tudi znamenje zmage in tolažbe za njene sinove in hčere. Ko bo dano znamenje, bo veliko bolnih ozdravelo, ker prihaja od Boga.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja