SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 7. APRILA 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 7.APRILA 2014

2a6d5ef65c9b0f38f8fd51944c4560d8

 

Mir, moji ljubljeni otroci, mir

Moji dragi otroci, želim vas sprejeti v svoje materinsko Srce in vas imeti v svojem naročju. Pridite, pridite posredovati za svet in za zveličanje duš.

Tukaj je blagoslovljen kraj in kraj velikih milosti. Kdor z vero moli pred tem oltarjem doseže ljubezen, odpuščanje in Božjo milost.

Bog želi podeliti svetu svoje darove in svoje milosti, toda mnogi moji otroci so gluhi in zaprtega srca. Molite za spreobrnjenje grešnikov, otroci moji. Mnogi grozno ranijo Božansko Srce mojega Sina Jezusa.

Jaz, vaša nebeška mati vas prosim, da v praksi živite moja sporočila, kajti mnogi bodo nepripravljeni na velike dogodke, ki bodo zelo kmalu spremenili svet.

Posredujte, pogosto obiščite Najsvetejši zakrament in prosite za Božjo moč, da bi zmogli vzdržati v preizkušnjah, ki prihajajo, saj vi boste videli dneve, ki bodo postali črni in temni, zaradi zla, ki bo vladalo v svetu, toda jaz vam pravim: Bog bo zmagal in s svojim močnim dihom bo uničil vse (zlo) in ničesar ne bo ostalo na nogah.

Molite, molite, veliko molite. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Blažena Mati  dejala:

Molite pogosto rožni venec v svojih domovih. Moj Sin Jezus želi imeti Amazonijo v svojem Srcu. Posvetite se vsak dan našim Trem združenim Srcem in vse v vašem življenju se bo spremenilo. Imejte vero, otroci moji. Verujte, kajti kdor veruje bo dosegel velike zmage, ki jih bo dobil iz Jezusovega Srca.

5 thoughts on “SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 7. APRILA 2014”

  1. “Posredujte, pogosto obiščite Najsvetejši zakrament in prosite za Božjo moč, da bi zmogli vzdržati v preizkušnjah, ki prihajajo, saj vi boste videli dneve, ki bodo postali črni in temni, zaradi zla, ki bo vladalo v svetu, toda jaz vam pravim: Bog bo zmagal in s svojim močnim dihom bo uničil vse (zlo) in ničesar ne bo ostalo nogah.”

    POPRAVLJENO IN ŠE BOLJ POLNO UPANJA!

  2. VSI ČASTILCI TREH SVETIH SRC, GOREČE PROSIMO MARIJO NAJ POSREDUJE
    ZA NAŠO VERO, ZA NAŠE UPANJE IN LJUBEZEN V ČASU PREIZKUŠENJ.BLAGOSLOV IN POZDRAV. MIRKO

  3. To sporočilo mi predstavlja veliko, veliko spodbudo, da nadaljujemo in še okrepimo družinsko molitev in da se izročamo v Presveta Tri Srca.

    1. Vabim prevajalce, ki bi bili pripravljeni brezplačno prevajati iz slovenskega jezika v nemščino sporočila, ki jih Edson prejema , da bi jih objavljali na nemški spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja