SPOROČILO NAŠE GOSPE 9.11.2015

80d7d9f61fdaf47cacf2277c28f16b59

SPOROČILO NAŠE GOSPE 9.11.2015

Igreja da Santíssima Trindade, Lyon, Francija

Mir, moji ljubljeni otroci, mir mojega Sina Jezusa vsem vam!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in vas polagam v svoje materinsko Srce. Hvala za vašo prisotnost. Vaša Mati vas blagoslavlja in varuje. Veliko molite, moji otroci, ker svet noče spoznati Boga. Mnoge so odvlekle  in uničile  strasti in iluzije sveta. Hudič lahko uniči mnoge duše in jih odstrani od poti mojega Sina Jezusa.

Sprejemam vas pod svoj plašč: vas in vaše družine, da se obogatite z nebeškimi milostmi in dobite moč in premagate  vsako zlo.

Moji otroci, učite svoje brate moliti in pripadati Bogu. Brez molitve Božja milost ne more priti v vaša življenja. Brez molitve ne boste mogli ostati na sveti poti Boga.

Hvala, ker ste prišli danes poslušati moje sporočilo. Gospod bo nagradil vaše prizadevanje, ljubezen, predanost, da ste prišli k molitvi za dobro sveta in ne bo pozabil na vas in na vaše družine.

Vsem vam pravim, ki ste tu prisotni: pogum. Imejte vero. Bog je vedno ob vaši strani in vas nikoli ne zapusti. On je Vsemogočen in pred Gospodom se priklanjajo nebesa, zemlja in pekel. Ne zanemarjajte svojega odrešenja. Bojujte se pripadati Bogu do konca. Bodite zvesti Gospodu in on vam bo dal resnični mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja