SPOROČILO NAŠE GOSPE 8.12.2015 BRESCIA

 

f805e25cb7d4305c7955091abf3b60c2

SPOROČILO NAŠE GOSPE 8.12.2015 Brescia (BS)  – praznik Brezmadežne

Opoldne se je Sveta Mati prikazala obdana z mnogimi angeli. Svoj dolg plašč je imela odprt in razprostrt nad vsakim izmed nas.

Med prikazovanjem se je z menoj pogovarjala nekaj osebnih stvari in zelo sem jo prosil za Itapirango.

Izročil sem v njene roke ta sveti kraj, kjer se je ona tolikokrat prikazala meni in moji mami, da bi ona skrbela, da se tam vedno izpolni Božja volja. Naša Gospa me je materinsko gledala v njenem pogledu sem razumel kako ona želi, da bi njeni otroci razumeli pomen njene prisotnosti na tem kraju, toda mnogi se danes tega ne zavedajo, da bo Bog nekega dne terjal od vsakega račun za milosti, ki je niso dobro izkoristili za svoje spreobrnjenje in posvečenje. Sveta Mati je dejala:  

Itapiranga je za tiste, ki verjamejo in sprejemajo moja sporočila z otroškim srcem in ki so ponižni pred menoj, svojo Sveto Materjo kot Gospod želi, da bi kraljevala sredi svojih otrok, ki se zatekajo po mojo priprošnjo in materinsko varstvo.

To delo ne bo nikoli postalo (bilo) za ponosne in neverne, ker samo kdor veruje v moje materinske besede ne da bi nikoli dvomil, bo ostal na nogah do konca, ko bo svet prenovljen po mojem Sinu z dihom Svetega Duha.

Pred odhodom je Brezmadežna Mati spet odprla svoj zaščitni plašč in sijoča bolj kot sonce dejala:

Tukaj bo vse ostalo varovano z mojo ljubeznijo!

Počasi se je potem dvignila v smeri nebes in množica Angelov, ki so jo spremljali, je zapela hvalnico, ki jo italijani poznajo : O Marija, pokaži upanje!…

Ponoči po molitvi rožnega venca ob 20.30 na domu prijateljice, kjer se je zbralo mnogo ljudi k molitvi, se je ljubljena Mati ponovno vrnila, že drugič, da nam bi posredovala svoje sporočilo:

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam vas prosit, da nadaljujete z darovanjem svojih molitev in žrtev za spreobrnjenje sveta in za rešenje duš.
Moji otroci, poslušajte moje klice. Prepustite se moji skrbi, da vas vodim k temu kar je vaše resnično življenje.

Moji otroci, molitev vas približuje mojemu Sinu Jezusu, zato pripadajte mojemu Sinu in mu odprite svoja srca.

Moji otroci, želim vaše spreobrnjenje, želim vašo srečo, zato se prikazujem na mnogih krajih sveta, da bi vam pokazala pot, ki vodi do njega, vendar mnogi od vas so gluhi za moj glas in me ne ubogajo. Molite dokler molitev ne bo vaša moč in dam pridobila milost, da pripadate popolnoma Gospodu.

Jaz va ljubim in blagoslavljam z blagoslovom miru. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom mi je Sveta Mati dejala:

 Svet gre v smeri velikega brezna, brezna pogube. Družine, ki živijo v grehu ne bodo šle v nebesa. Mnogi morajo zapustiti določene grehe, da bi mogli zaslužiti milost in Božje odpuščanje. Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja