SPOROČILO NAŠE GOSPE 7.02.2015

395823prcieuxsangdejsus

SPOROČILO NAŠE GOSPE   7.02.2015

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, molite, veliko molite za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov. Molitev je dragocena v teh časih, ker se mnogi oddaljujejo od poti resnice  in sledijo lažem in zapeljevanju hudiča.

Mnogi zanemarjajo svoje spreobrnjenje, ker so šibki v molitvi, niso konstantni in tako so njihova srca zaprta Božji milosti. Hudič vodi v prepad mnoge duše. Velika zla se širijo po vsem svetu, ker so Gospodovi otroci tiho, hladni in indiferentni, ker so hladni v veri.

Drugi žalijo Gospoda s strašnimi grehi, tudi tisti, ki bi morali prvi dati Gospodu popolno zadostitev s svojim molitvami, življenjem in žrtvami: moji otroci duhovniki.

Veliko trpljenja bo prišlo, veliko krvi bo prelite in mnogo svetih krajev bo uničenih, zaradi grehov Božjih služabnikov. Posredujte, združite se z zaslugami mojega Sina Jezusa na križu in se darujte Očetu, in prosite skupaj z mano usmiljenja za uboge grešnike.

Človeštvo je ranjeno in potrebuje ozdravljenje kar najhitreje mogoče. To dobite v zakramentih, v ljubezni mojega Božjega Sina Jezusa, ki se je podaril za vas Očetu, za odrešenje vseh.

Molite, molite, molite. Spremenite svoje življenje in ne zamudite priložnosti, da boste nekega dne z Bogom v nebesih. Tisti, ki ne odpovejo svetu in ne jemljejo resno svojega spreobrnjenja, jih bo lahko presenetilo. Ne bodite nepremišljeni, ampak se bojujte za nebeško Kraljestvo. Vsem dajem svoj blagoslov, luč in mir: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja