SPOROČILO NAŠE GOSPE 5. MARCA 2014

Heart of Mary

 SPOROČILO NAŠE GOSPE 5. MAREC 2014

Ob prikazovanju je Sveta Devica pokazala svoje Brezmadežno Srce, ki je  sipalo žarke milosti in blagoslovov  na nas. S svojim ljubečim materinskim pogledom je dala sporočilo za svet:

 Mir, moji dragi otroci, mir!

Jaz, vaša nebeška Mati prihajam in vas prosim molitve za vaše brate, ki nimajo odprtega srca za Boga in, ki so daleč od njegove ljubezni.

Otroci, glejte vedno v moje Brezmadežno Srce in ljubezen mojega materinskega Srca vas bo napolnjevala z najbolj svetimi milostmi, ki vam bodo pomagale, da boste popolnoma pripadali Bogu.

Mnogi ne razumejo Božje ljubezni, ker ne prosijo moje pomoči in se ne izročijo z zaupanjem mojemu materinskemu Srcu.

Molite, moji otroci, molite, kajti po molitvi lahko pripravim vaša srca za Boga. Vstopite v moje Brezmadežno srce in vas bo popeljalo v izvir Večne Modrosti.

Sprejmite moje klice in jih udejanite v praksi.

Bog bo realiziral velike stvari v Amazoniji. Da se to zgodi morate veliko moliti in hitro darovati vse za Nebeško Kraljestvo.

Tu sem, da vam pomagam izpolniti Božjo voljo. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 5. MARCA 2014”

  1. Pozdravljeni častilci svetih treh Src in prečistega Srca svetega Jožefa!
    Iščem in vabim prevajalce iz slovenskega v nemški jezik. Kdor je pripravljen za brezplačno pomoč pri širjenju češčenja prečistega srca svetega Jožefa in svetih treh Src je dobrodošel. Prejmi že vnaprej zahvalo in blagoslov.
    Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja