SPOROČILO NAŠE GOSPE 5.3. 2016

 

DSC_0006 (2)

SPOROČILO NAŠE GOSPE  5.3. 2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, ker je moje srce polno ljubezni za odrešenje vsakega izmed vas.

Moji otroci, Bog je pripravil za vas mesto v slavi svojega kraljestva. To je kraj neskončne sreče, ki bo trajala večno in je namenjena tistim, ki bodo vztrajali do konca.

Ne oddaljite se od Gospoda, ko  preizkušnje padajo na vas. Imejte vero. Bog vas ne bo zapustil. On želi odrešenje vaših duš in želi vas videti nekega dne ob njegovi strani v nebesih.

Težki dnevi prihajajo nad Brazilijo in ves svet. V mirnem dnevu, ko mnogi bodo obhajali trpljenje in križev pot mojega Sina, bo velika bolečina in trpljenje nepričakovano doletela Cerkev in moje otroke in takoj mnogi med njimi bodo padli na tla mrtvi.

Molite otroci moji, molite da ustavite zla in trpljenja, ki ga hudič želi prinesti  tistim, ki ne živijo združeni z Bogom.

On želi uničenje Cerkve in uničenje vaših duš. Borite se proti vsemu zlu z molitvijo rožnega venca in  hranite se z vero in ljubeznijo iz Evharistije…

Ko je Naša Gospa dejala te zadnje besede, mi je pokazala bolečino in dala razumeti, preko notranje luči, da pridejo dnevi, ko mnogi bodo iskali Evharistijo in želeli prejemati Jezusovo Telo in Kri in ne bodo imeli možnosti.

Sem ob vaši strani, da vas blagoslavljam in dajem nekoliko moje moči, da boste prenašali z vero in pogumom težke dneve, ki prihajajo.

Amazonija se bo močno tresla in mnogi bodo jokali. Ustavite se grešiti. Bodite poslušni klicem, ki vam jih vaša Mati prinaša in sporoča s Srcem v svojih rokah in vas prosi, da se zatekate Vanj, ker je vaš ščit in obramba pred Božjo pravičnostjo, ki bo močno udarila svet.

Veliko molite za Sveto Cerkev, veliko molite za spreobrnjenje grešnikov, ker če se ne pokesajo, bo za mnoge prepozno. To je moj poziv. To je moja bolečina Matere.

Hvala da ste tu in darujete vaše molitve Gospodu za dobro sveta in odrešenje duš.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja