SPOROČILO NAŠE GOSPE 4.12.2015

circle-of-deschwanden-melchior-thronende-madonna-umringt-von-3819718

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 4.12.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in vas želim s svojo ljubeznijo voditi k Bogu. Dovolite mi, da vas vodim po poti spreobrnjenja in svetosti, ki vas dviga k Bogu.

Otroci, bodite moji ljubljeni otroci, ki živijo izkušnjo molitve v svojih življenjih, molitve, ki je sposobna spremeniti svet in najbolj težke situacije, če boste odprli svoja srca Bogu. Govorim vam in vas vabim vrnite se k Bogu.

Moji otroci, ne izgubite priložnosti, da bi bili nekega dne pri Bogu v nebesih. Bog vas po meni kliče na pot svetosti, toda mnogi so zasedeni  s svojimi težavami, polni skrbi in svojih kompromisov s svetom. Zapomnite si moji otroci, ne svet ne materialne stvari vas ne vodijo v nebesa temveč samo moj Sin, če ga boste resnično sprejeli v svoja življenja in v zvestobi sledili njegovi sveti poti.

Pustite svet, da bi pripadali nebesom. Bodite poslušni, da nebo pride do vas in vas spremeni v može in žene, ki živijo po Božji volji.

Hvala za vašo prisotnost nocoj v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja