SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.05.2016 TO JE ČAS, DA POSTANETE APOSTOLI

 

https://www.facebook.com/eg.coutinho.1/videos/2088875261147129/UzpfSTEwMDAwMDc0MDI2NTA0MjoyMzg5MTQzMTUxMTIwMzM3/

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.5.2016 Vigolo

Mir z vami

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam vas prosit, da darujete svoje molitve za dobro sveta. Kličem vas k spreobrnjenju. Kličem vas k miru. Kličem vas, da obnovite svoja srca z ljubeznijo do mojega Sina Jezusa. Veliko molite, da bi popolnoma pripadali Bogu.

Moj Božji Sin je tisti, ki vas vedno blagoslavlja in je s svojim usmiljenim pogledom vedno obrnjen k vam in vašim družinam.

Moji otroci, ali ljubite mojega Sina? Ali me ljubite? Obrnite se k Bogu, da naredite njegovo Božje Srce srečno, ko živite moja sporočila in jih širite svojim bratom.

To je čas, da ste moji apostoli, ki pričujejo prisotnost mojega Sina vsem tistim, ki so zaprli svojega srca zanj in zavračajo njegovo Božjo pomoč.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite za neposlušne in upornike. Jaz vas ljubim in vam povem, da danes prejemate posebne milosti.

Hvala za vašo prisotnost in za vaše molitve, ki ste mi jih dali z ljubeznijo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je Sveta Mati molila v tišini nad vsakim izmed nas in s svojim materinskim nasmehom nam je dajala svoj mir in svojo ljubezen. Lep pogled in nasmeh Matere je znamenje varstva, da nas brani pred vsemi nevarnostmi duše in telesa. Pogled Device je mogočen in oddalji vse tisto, kar nam more vzeti mir in nam škodovati, njen materinski pogled bdi nad nami za našo srečo

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja