SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.01.2015 ***

 

Various Salutations Immaculate Heart (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.01.2015 EDSONU GLAUBER

Mir, moji ljubljeni otroci!
Jaz vaša Nebeška Mati vas še vedno vabim, da obnovite svoje srce v ljubezni in Božjem odpuščanju.
Znebite se greha in spremenite življenje. Božje odpuščanje je ozdravljenje vaših src in vaših duš. Osvobodite se s spovedjo. Imejte namen popraviti svoja grešna dejanja in se umijte v Krvi mojega Sina Jezusa.
Otroci moji, čas beži in se vedno bolj približuje svetu veliko prečiščevanje, ko vam bo Bog dal priložnost zanj, da zapustite pot zla in se vrnete na njegovo sveto pot.
Molite veliko in obiščite kadar le morete mojega Sina Jezusa v Najsvetejšem Zakramentu. Pred mojim Božjim Sinom boste našli moč in milost, luč in blagoslov, da boste prenesli to kar bo prišlo na svet.
Bog bo očistil človeštvo vaših grehov, da bo razmišljalo in popravilo svoje napačne drže. Svet hodi po robu velikega brezna, ki vodi v pekel.
Posredujte za reševanje duš. Pomagajte svojim bratom, ki so daleč od Boga in mojega Materinskega Srca, govoreč jim o moji ljubezni in mojih materinskih sporočilih.
Družine, ki ne molijo, ne bodo zmogle ostati skupaj za dolgo časa. Pokrbite za svoje družine. Vaše družine so žejne Božje ljubezni, vendar ne vidijo, ker so mnogi vezani na greh in svet.

Bojujte se za rešitev svojih družin, vaših družinskih članov in prijateljev. Bog je že dal veliko milosti. Nosite jih takoj tistim, ki jih potrebujejo in naj ne bo vas strah.
Zahvaljujem se vam, da ste tu, za vaše molitve, ki ste jih darovali meni, vaši Brezmadežni Materi.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes me je Sveta Mati prosila, naj molimo Slavo* za bolne na duši in na telesu. 
Molila je za vse svoje trpeče in preizkušane otroke in jih blagoslovila. Potem je Devica molila molitev, ki me jo je naučila v preteklosti :

USMILJENJE O JEZUS, USMILJENJE ZA VSE GREŠNIKE, USMILJENJE ZA VSE ČLOVEŠTVO.

images (23)
Ko je Devica pred menoj se vse spremeni in postane drugače. Z njo in pred njo čutim čudovito izkušnjo nebes in moč molitve za dobro človeštva in vseh tistih, ki potrebujejo ljubezni in Božjega usmiljenja.
*Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu, kakor je bilo v začetku, tako zdaj in vselej in vekomaj. Amen!

OPERIMO SVOJA SRCA V KRISTUSOVI KRVI!

417568_4473632481646_310293105_n (2)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja