SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.06.2016

 

DSC_0008a1

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da nadaljujete molitev za dobro sveta in za spreobrnjenje tistih bratov, ki živijo v grehu daleč od Boga.

Molite za tiste, ki se še niso odločili za božje kraljestvo. Povem vam, da nebesa obstajajo in da je tam neskončna sreča brez konca. Ne zamudite priložnosti, da bi bili nekega dne z mojim Sinom v nebesih. Zapustite življenje v grehu in vrnite se k Bogu.

Ne pustite, da vas odnesejo prevare sveta. Samo Bog je večna sreča. Dajajte vašim bratom dober zgled služenja Bogu z ljubeznijo in ponižnostjo.

Izrujte iz svojega srca ves ponos in vse kar vas oblikuje, da bolj pripadate svetu kot Bogu.
Spovejte se, moji otroci, osvobodite se greha. Jaz sem tu, da vam dam svojo ljubezen.

Želim vas sprejeti pod svoj Brezmadežni plašč.
Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu, da bi bili vedno varovani pred vsem zlom teh časov. Mnoge duše se uničujejo z napakami, ki se razširjajo kot bi bile resnica. Sprejmite v svoja srca besede mojega Sina, ki so napolnjena z lučjo in milostjo Svetega Duha.

Berite Sveto Pismo in živite v praksi nauk mojega Sina. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja