SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.03.2020

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.03.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, veliko moli in stori da molijo, ker molitev more spremeniti vse v svetu. Srce polno vere in zaupanja v Boga doseže vse pri njegovi Božji Ljubezni.

Moli za Pastirja, Velikega Pastirja. Kmalu bo Bog  sprejel njegovo zadnjo žrtev za dobro Svete Cerkve in ovac. Kot vam je moj Sin rekel: dober Pastir je tisti, ki da svoje življenje za ovce.

Tri svete posredujejo pred Prestolom mojega Sina za Pastirja v njegovem žrtvovanju: Sveta Gemma Galgani, Sveta Katarina Sienska in Sveta Veronika Giuliani.Te tri svetnice imajo pred Gospodom, po Božjem naročilu, po mojih prošnjah in prošnjah Svetega Jožefa, pomembno vlogo v teh težkih in bolečih časih.

Naj vsi prosijo njihovega posredovanja in Bog bo kmalu dal še eno priložnost človeštvu in vaše solze bolečin, otroci moji, bodo spremenjene v solze veselja. Molite in zaupajte.

Blagoslavljam te!

Ko je Naša Gospa dejala v delu sporočila: dober Pastir je tisti, ki da svoje življenje za ovce, sem istočasno slišal besede »pravi pastir«. Razumel sem tudi, da so tri Svetnice, ki jih je omenila v sporočilu, tri italijanske Svetnice, ki posredujejo za Sveto Mater Cerkev v Italiji in na drugih krajih sveta. Te svetnice so vzor vsakemu izmed nas, ker so znale meditirat in častit Jezusov pasion do te meje, da so trpele Jezusov pasion v njihovem življenju, s prejetjem v njihova telesa stigme pasiona združeno z Jezusovo ljubeznijo, da pomagajo Gospodu popraviti grehe, storjene v Sveti Cerkvi v svetu. Danes so ob strani velikega pastirja, ki se je daroval Bogu za rešitev Cerkve in človeštva, da se odžene ta smrtonosni virus. Pomagajo mu v njegovi zadnjo žrtvi, kot žrtvi sprave, ki jo je Bog sprejel. Vsi mi, združeni z njim, naše molitve, žrtve in pokore, darujmo Večnemu Očetu po zaslugah Brezmadežnega Jagnjeta, v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta, kajti v trenutni situaciji, skozi katero gremo, nam ostanejo Božja beseda v srcu, križ in Rožni venec v rokah, kot sredstva sprave za grehe sveta in prošnja Srcu Jezusovemu za odpuščanje in usmiljenje za vse.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja