SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.april 2015- MANAUS

Medianeira1

SPOROČILO NAŠE GOSPE  3.april 2015- MANAUS

Danes je je Naša Gospa prikazala s temnim pajčolanom in vijolično obleko. Imela je sedem mečev usmerjenih v prsi.

Ona, Žalostna Mati nam je dejala:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam iz Nebes, da vam povem – vrnite se h Gospodu, ki vas kliče k spreobrnjenju. Moj Sin Jezus je prišel na svet, učil, blagoslavljal, ozdravljal bolnike, tolažil žalostne, bil je izdan, zapuščen  in svoji so ga zatajili.

Trpel je grozne bolečine, prelil svojo dragoceno Kri za odrešenje sveta v divjem križevem potu in križanju, dal svoje življenje Očetu, v odkupnino za grehe in Božja pravičnost ga je zadela, da reši tiste, ki bodo sprejeli njegov klic, ki bodo živeli po njegovih naukih, sledili poti spreobrnjenja in svetosti, kot je učil; poti odpovedi, ločenosti od tega sveta in sprejemanja križa z ljubeznijo in potrpežljivostjo.

Vse je moj Sin storil, da bi rešil vas, moje otroke. Vse je prenesel za vaše dobro; in jaz, vaša Nebeška Mati sem darovala Očetu moje trpljenje in solze proseč spreobrnjenja za vsakega izmed vas.

Moje materinsko poslanstvo se nadaljuje še danes, ker se ne utrudim posredovati za vas pred prestolom mojega Božjega Sina, proseč usmiljenja za vas in za svet.

Ne popustite. Ne pustite se premagati skušnjavi in preizkušnjam življenja. Bog da moč in zmago nad zlom in vsemi problemi. Išči zase milost v molitvi in zakramentih. Išči njegovo neskončno ljubezen v vsakem obhajanju Svete Maše.

Prejeli boste v globini njegov blagoslov, če boste iskreno odprli svoje srce njemu.

Otroci moji, ne bodite mlačni v veri, ne odstopite od poti k Bogu. Bojujte se za nebesa. Bodite poslušni mojim klicem, tolažite moje Trpeče in Brezmadežno Srce, pri čemer izvlečete meč bolečin, ki ga prebada zaradi mnogih grehov in zločinov povzročenih od nehvaležnih ljudi, ki se nočejo spreobrniti in strašansko grešijo proti mojemu Božjemu Sinu. Posredujte in darujte svoje molitve, žrtve in pokoro za grehe sveta.

Danes prihajam z nebes, da vas blagoslovim in potolažim s svojo ljubeznijo in blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja