SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.6. 2016

victories-olr

SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.6.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in vam povem, da vas polagam v svoje materinsko Srce. Otroci, skrbite za svoje družine; z vašimi molitvami jih vsak dan posvetite v moje Materinsko Srce in jaz jih bom blagoslavljala in varno vodila po poti, ki vodi k Bogu.

Ne obupujte. Imejte pogum! Nesite k Božji luči svoje brate, da bi videli izlitje Božje milosti v njihovih domovih.

Bog ljubi vaše družine in jih želi rešiti. Tukaj sem vas zbrala kot brate in svoje otroke, ker želim, da ste vsi pod mojim plaščem. Srce mojega Sina Jezusa je odprto, da vas vseh sprejme, moji otroci. Molite, veliko molite. Naj bo molitev hrana za vaše duše, da bi imeli vero in moč za zmago vsakodnevnih bitk.
Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveto Mater je spremljal njen sin Jezus. Oba sta pokazala svoja Sveta Srca. Mali Jezus je bil oblečen v svetlo rumeno oblačilce,  polno majhnih zvezd, ki so se močno svetile in Naša Gospa je bila v belem. Mali Jezus je pokazal na svoje Božje Srce, da bi nam rekel koliko nas ljubi in nas sprejema v svoje srce. Na eni in drugi strani je bilo veliko Angelov. To so bili naši Angeli Varuhi.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja