SPOROČILO NAŠE GOSPE 29. MAREC 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29. MAREC 2014 EDSONU GLAUBER

ImmaculateHeartofMary8018-1-1

Mir, moji dragi otroci, mir !

Jaz vaša Mati vas prosim, da podarite svoja srca Bogu. Bodite Gospodovi in sprejemajte njegovo Božjo ljubezen in vsem pričujte njegovo veliko usmiljenje.

Otroci, mnogi so še vedno šibki v veri in na duhovni poti,  ker ne molijo kot bi morali in ne  zaupajo močno.

Odprite svoja srca mojim materinskim klicem. Položite pod križ mojega Sina Jezusa svoje slabosti, svoje pomanjkljivosti in svoje grehe. Križajte svoje nečimrnosti, osvobodite se posvetnosti in sprejmite Božjo voljo za svoje življenje v Njegovi ljubezni.

Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Pred odhodom je Devica dejala:

Naj molitev nikoli ne zmanjka v vaših domovih, kajti molitev je življenje za vaše duše in moč za težke čase. Molite, molite, veliko molite, da bodo srca mnogih mojih otrok sposobna sprejeti  Božjo milost za prenovitev svojih življenj in za pot svetosti. Zaprta srca so srca, ki so bila uničena v grehu. Osvobodite se greha, da boste zmogli popolnoma podariti svoje srce Bogu.

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 29. MAREC 2014”

  1. Dragi častilci svetih prečistega Srca svetega Jožefa in svetih treh Src.
    Vabim prevajalce, ki bi bili pripravljeni brezplačno prevajati iz slovenskega jezika v nemščino sporočila, ki jih Edson prejema in vsebino njegove spletne strani.
    Edson je ob 20. obletnici prikazovanj izdal dve knjigi: molitvenik in knjigo o duhovni poti z Našo Gospo in o poslanstvu svetih Treh Src. Kdor zna portugalsko si jih lahko naroči preko spleta. http://www.edson-glauber.com.br
    Marija in Jezus želita, da se pobožnost do prečistega Srca svetega Jožefa in svetih treh Src, združenih v eni ljubezni razširi na vse kraje sveta.
    Hvala za vašo pripravljenost sodelovati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja