SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.10.2016

Imaculado1

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam s svojim Srcem v roki in vas prosim, da se pokesate svojih grehov in da v najkrajšem možnem času spremenite življenje.

Bog vas prosi, da pospešite vaše spreobrnjenje. Mnogi so neposlušni njegovemu svetemu klicu in ne želijo zapustiti svojih napačnih drž. Neposlušnost in grehi vas ne vodijo v nebesa, moji otroci, temveč v pekel.
Ne bodite neposlušni in ne bodite gluhi za moje materinske klice. Velika trpljenja bodo dosegla Brazilijo in svet v tako kratkem času in moje Srce krvavi zaradi bolečine in trpljenja, ki jih bodo mnogi moji otroci morali prenašati.

Skrivaj pripravljajo goljufije da se mnogo krvi prelije v Braziliji. Molite in upognite svoja kolena na tla proseč Gospoda odpuščanja in usmiljenja.

Ne bodite otroci trdega in zaprtega srca. Človeštvo je slepo zaradi greha in tisto, kar sem razodela v mnogih prikazovanjih po vsem svetu bo izpolnilo, ker Gospod ne prenese številne grehe in neposlušnosti sveta.

Vrnite se, moji otroci, vrnite se sedaj, ker Bog vas kliče k spreobrnjenju, odpuščanju in miru.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Sveta Mati je bila danes zelo žalostna, ko je povedala  to sporočilo. Pokazala je svoje Brezmadežno Srce v njeni desni roki, to Srce Čisto in Sveto, ki toliko ljubi Boga in nas, ki pa je tako žaljeno in razžaljeno zaradi tolikih grehov, ki se delajo po vsem svetu.

Naša Gospa nas prosi zadoščevanja in molitve, da bi preprečili velike katastrofe, ki lahko  v zelo kratkem času doletijo človeštvo.

Zdaj je na nas, da se odločimo, ali želimo sprejeti to povabilo k spremembi življenja, ali pa želimo nadaljevati v naših napačnih dejanjih in prenašati velike kazni, ki bodo v kratkem udarili nehvaležno človeštvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja