SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2016 – Brooklyn, NY, USA

 

14440814_1368900699811259_6455391600909593023_n
SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2016 – Brooklyn, NY, USA

Praznik nadangelov Mihaela, Gabrijela in Rafaela,

Danes se je prikazala Sveta Mati v spremstvu Deteta Jezusa in Svetega Jožefa. Ob njeni strani so bili prisotni Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael.  Sveta Mati nam je dala to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom, da blagoslovimo vaše družine in vse človeštvo.

Tu v tej Cerkvi pustimo nekoliko naše prisotnosti in naše ljubezni do vseh vas. Ne pozabite mojih materinskih besed. Dolgo časa kličem k spreobrnjenju, toda mnogi moji otroci me ne poslušajo in se ne želijo spreobrniti.

Bodite vi moji otroci molitve in spreobrnite se, ker čas beži in toliki izgubljajo milosti, ki jih nebo daje v teh težkih časih.

Hudič želi pogubljenje vaših duš. Preženite hudiča daleč stran od vas z molitvijo mojega rožnega venca. Bodite poslušni klicu, ki vam ga Bog daje. Molite vedno bolj v Cerkvi in molitev bo spremenila življenje vaših bratov in se bodo spreobrnili.

Verujte otroci moji, molitev dela velike čudeže. Molitev spremeni usodo sveta in pritegne Božje usmiljenje. Jaz vas ljubim in skupaj s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom blagoslavljamo vaše družine.
Na praznik Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela vas vabim, da prosite njihovega posredovanja za vas in za svet. Ti Sveti Nadangeli vam bodo pomagali izpolnjevati Božjo voljo in vas branili pred vsem zlom in nevarnostmi.
V tej noči vam podeljujem posebne milosti po zahtevi mojega Sina Jezusa.
Nesite ljubezen naših Svetih Src vsem svojim bratom tako, da bo moč teme premagana in uničena. Vrnite se na svoje domove v Božjem Miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja