SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.08.2015

 

cd6579dd57051fb429bed479723f5a44

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.08.2015

Mir z vami moji otroci!

Moji dragi otroci, sem vaša nebeška Mati. Prihajam, da vas kličem k molitvi srca, da pridobimo dar miru in Božje ljubezni za vas in za vaše družine.

Molite z ljubeznijo in srcem. Bog vas ljubi in želi, da vaše družine pripadajo njemu.

Ne odstopite od poti molitve in ​​spreobrnjenja, ki vodi v nebesa. Ne pustite se zavesti od Satana. Življenje greha vam nikoli ne more prinesti sreče in večno življenje, temveč le duhovno smrt vaših duš in nevarnost, da padete nekega dne v peklenski ogenj.

Pokesajte se svojih grešnih dejanj, in obljubite Gospodu, da se boste pokorili in jih popravili. Tukaj sem, da bi vam pomagala in vas vodila po varni poti, ki vodi v nebesa.

Križ je potreben za  reševanje duš. Sprejmite križ in preizkušnje, ki pridejo  v vaše življenje za zadostitev za svoje grehe in grehe sveta.

Jezus je z vami in vas  nikoli  ne zapusti. On vas ljubi  in njegova ljubezen je večna in s to ljubeznijo vaš želi objeti in sprejeti v svoje Božansko Srce.

Ta mali kraj, ki sem ga določila, da se prikazujem, je dragocen v Božjih očeh. Tukaj, na tem mestu nebeške milosti izvirajo svetu in moje Materinsko Srce je pozorno in bo vidno vsem tistim, ki bodo zaupali meni svoje prošnje z vero in ljubeznijo.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Ko je Marija govorila o Jezusu, je govorila tako polna ljubezni in počasi, da sose besede dotaknile globoko mojega srca. Čutil sem prisotnost in ljubezen Jezusa za nas in kako nas hoče zaščititi pred vsem zlom tega sveta. Začutil sem, da samo da že besede Device prenašajo to Jezusovo ljubezen na vsakogar.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja