SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.02.2015

 

30511992

SPOROČILO NAŠE GOSPE  28.02.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, Jezusov mir za vas vse!

Jaz, njegova mati, še vedno prihajam in vas vabim k molitvi in spreobrnjenju. Ustavite se za trenutek, da bi se bolj posvetili za Nebeško Kraljestvo, ker človek ne živi samo od kruha.

Če ne iščete duhovne hrane vaše duše postanejo šibke in prazne in padejo v strašne grehe. Molite z več vere in ljubezni. Molitev vam omogoča biti bližje Bogu in meni, vaši Nebeški Materi. Pomagajte svojim v družini pripadati Bogu tako, da ste luč za vse.

Moji otroci, dnevi bodo vse težji in videli boste, da se bodo mnogi oddaljili od prave vere. Cerkev bo šla skozi velik križ in mnogi verni bodo trpeli zaradi tega kar pride. Posredujte za dobro Cerkve in za dobro sveta.

Hudič želi vojne in spore in številne države so pokvarjene, ker so njihovi vladarji zapeljani od moči in bogastva. Država bo nasprotovala drugi z nasiljem, kri in smrt se bo razširila na mnogih drugih delih  sveta. Duhovniki, služabniki mojega Sina, bodo preganjani in žrtve. Molite, upognite svoja kolena na tla in prosite Božje usmiljenje za svet, da bi Božji mir zavladal v srcih, ki se nahajajo v temi in jih spreobrnil.

Pomagajte vaši nebeški Materi in molite dnevno rožni venec za moje namene. Mnogi ne verjamejo, da sem se prikazovala v Itapirangi in da se še vedno prikazujem in povem vam, če ne bi bilo prošenj, molitev v Itapirangi in spreobrnjenj bi danes Amazonija bila dotolčena, saj bi velika zla uničila številne družine; ta zla so bila oddaljena, ker se te je Bog usmilil.

Ne grešite več, spremenite življenje. Bodite dobri, v nasprotnem primeru boste trpeli zaradi naravnih nesreč, ki prihajajo in nasilja podlih ljudi, ki hočejo imeti vse.

Ne bodite gluhi do mojih sporočil: delujte in posredujte vedno bolj. Še vedno je čas spremeniti veliko stvari!.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja