JEZUSOVO SPOROČILO 27.OKTOBER 2015

 

JEZUSOVO SPOROČILO  Z DNE 27.1O.2015 kristus_kralj

Prišel je sveti Jožef z lilijo v desni roki in obdan z 12  velikimi angeli. Na njegovi desni je bila sv. Marija od Jezusa Križanega in na levi strani sv. Jožefa je bila sv. Terezija Avilska. Sveti Jožef je govoril osebno sporočilo zame. Ko je dal sporočilo je izginil in sem mislim, da je konec prikazovanja, a potem je prišel Jezus. Lep, veličasten, kakor kralj, z zlato krono, svetlečo na glavi, zlato pokrivalo, bela obleka in imel je rane na rokah in nogah, ki so polne luči. Sporočilo je dal Jezus. Četudi je bil Jezus malo časa v primerjavi s sv. Jožefom, je dal to sporočilo vsem nam:

Moj mir naj bo z vami!

Jaz sem Luč sveta, ki vas kliče k spreobrnjenju. Ne bodite gluhi za moj glas. Ne bodite uporni temveč bodite poslušni mojemu klicu. Jaz govorim, Jaz kličem, Jaz vam vabim, da ostanete združeni v moji ljubezni. Toda toliki želijo živeti v grehu in sledijo napačnim potem. Vrnite se, vrnite se na pot spreobrnjenja, na katero vas vabi moja Sveta Mati. Posvetite se varstvu mojega deviškega očeta Jožefa. Jaz sem ga poslal v tem času, da vas brani sedanjih nevarnosti. Velika tema hoče potoniti mojo sveto Ladjo, toda hudič ne bo uspel.

Molite rožni venec moji Materi, ker sem v njene roke izročil potrebne milosti, ki vam bodo pomagale živeti v veri, v miru in v varstvu v teh časih hudih preizkušenj, ki se bodo stopnjevale, da bi mogel ločiti pleve od pšenice. Jaz prečiščujem svojo Cerkev in svet in bom prečiščeval še bolj, ker bo moja mogočna roka očistila vso umazanijo in bo uničil vse tisto, ki zaslepljuje moje najljubše sinove, ki so se ohladili v veri in pustili, da jih prevzemajo človeške ideje in nevarne misli, ki niso v skladu z mojo sveto voljo. Živite moje zapovedi in nauke. Žena obdana s soncem se bojuje z rdečim zmajem in sije v svetu in pripravlja srca zame, Gospoda.

Blagor tistim, ki bodo poslušali njene klice in jih živeli. Jaz vam pravim, da tisti, ki bo gluh za Njene klice, ne bo prenesel preizkušnje, ki prihajajo in ne bodo imeli moči za nadaljevanje poti. Bojujte se za vaše odrešenje, izročite se v varstvo mojemu deviškemu očetu Jožefu in naredite, da bo njegovo čisto in sveto Srce poznano in jaz vas bom blagoslavljam tisočkrat več in vam podelil ocean milosti in blagoslovov z nebes, ki bodo za dobro vaših duš in vaših družin, Cerkve in sveta. Vrnite se na svoje domove z mojim mirom. Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

3 thoughts on “JEZUSOVO SPOROČILO 27.OKTOBER 2015”

 1. Marija in Ida

  Sporočila šele prevajam in jih bom vstavljala. Stvar je v tem, da nisem utegnila tako hitro vnašat vse dni, ker smo bili odsotni.
  Danes sem že vnesla 26. 10. 2015.
  Poleg tega so na razpolago zvočni posnetki. Kopirate oznake in jih vnesete v osnovno vrstico. Tu so nekatera glasovna sporočila.
  Slovenska Bistrica, Cerkev sv. Jerneja

  Molitveno srečanje z Edsonom Glauber 24.10.2015
  file:///I:/Slo.%20Bistrica%20Sveti%20Jernej%20(24%2010%202015)%20-%20Sporocilo%20Audio.mp3

  Cerkev Svetega Duha v Celju
  Molitveno srečanje z Edsonom Glauberjem 23.10.2015
  file:///I:/CE%20Sveti%20Duh%20(23%2010%20%202015)%20-%20Sporocilo%20Audio.mp3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja