SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.DECEMBER 2002 skupini mladih

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.DECEMBER 2002 skupini mladih

Mir z vami!

Moji dragi otroci, jaz vaša Mati želim, da se vsi rešijo in se spreobrnejo. Mnogi nočejo poslušati mojih sporočil in nočejo spremeniti smer njihovega življenja, toda jaz, otroci moji, prihajam iz Nebes, da vas kličem k bolj svetemu življenju.

Molite otročiči, molite. Pomagajte svoji Nebeški Materi rešiti mnoge duše za Jezusa. Molite moj sveti rožni venec, živite sveto življenje, odpovejte se grehu. Koliko otrok ima duše grde od greha! Duhovno so mrtvi. Koliko je tistih, ki se ne spovedo in ne gredo v cerkev! Otročiči, še enkrat vas prosim: imejte vedno čiste duše.  Bog, naš Gospod me pošilja iz Nebes, da vam pomagam. Želim, da vsak moj otrok razume moj klic k spreobrnjenju. Toliko je sporočil in toliko je prošenj! Koliko prikazovanj in koliko znamenj vam je bilo dano na mnogih krajih sveta! Ljudje nadaljujejo biti slepi in gluhi! Še je veliko zakrknjenih in zaprtih src. Če boste vi molili, mali otroci, veliko število duš bo našlo pot, ki vodi v Nebo. Ponovno prihajam in kličem vse moje otroke, da ne izgubijo poguma ampak imajo vero in

upanje. Otroci moji, Jezus je Tisti, ki bo vedno zmagal. On  želi, da vsak dan živite v miru in združeni z vsemi.

Jezus je Princ Miru, je Tisti, ki želi podeliti posebne milosti vsem družinam vsega sveta. Koliko je tistih, ki želijo poslušati njegove klice in njegova povabila k spreobrnjenju? Do sedaj jih je malo v primerjavi s tistimi, ki nadaljujejo po poti greha. Otročiči, čimprej spremenite življenje! To je čas, ki vam ga Bog daje za spreobrnjenje. Poslušajte glas vaše Nebeške Matere. Ljubim vas in ne želim, da se kdo izgubi na poti greha. govorim, ker sem zelo zaskrbljena zaradi sedanje situacije v svetu. Govorim, ker ne želim, da moji otroci trpijo za posledicami greha. Govorim, ker vidim mnogo trpljenja v prihodnosti, če se človeštvo ne spremeni in vrne k Bogu. Tu sem prisotna kot Mati, da vam ponudim mojo materinsko pomoč. Želim, da je luč vsak, ki je tu prisoten, da razsvetljuje vse tiste, ki se nahajajo v temi.

Otročiči molite, molite, molite. Ne smemo izgubljati časa. Veliko je ljudi, ki so v temi in čakajo vaše pomoči.

Nosite vsem moja sporočila. Naredite nekaj zase in za vaše brate, sicer se bodo mnogi pogubili. Želim rešitev za vse, za vse, ker hočem vse moje otroke z menoj v Nebesih.
Sedaj vas vaša Nebeška Mama blagoslavlja: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja