SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.12.2015 SOLOTHURN – ŠVICA

de194d463dd17ddaab180d0d200cc823

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.12.2015 SOLOTHURN – ŠVICA

Ljubljena Mati se je prikazala z Malim Jezusom in Svetim Jožefom. Vsi trije so bleščali v zlatih oblekah, v močni svetlobi, svetlejši od sonca. Pokazali so svoja Sveta Srca in Mali Jezus je imel razprostrte ročice da nas sprejme v svoje Božje Srce. Sveta Mati je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati  vas ljubim in sem vesela, da vas vidim v hiši Nebeškega Očeta, da poslušate sporočilo mojega Božjega Sina, ki me je poslal, da vam ga povem.

Otroci, skrbite za svoje družine in molite, da vas Sveti Duh razsvetljuje na vsakem koraku in odločitvah, ki jih morate sprejeti v vaših življenjih.

Jezus, moj Sin  in  Kralj Miru vas sprejema v svoje Božje Srce in želi vas vžgati s svojo ljubeznijo. Odprite svoja srca Jezusu otroci moji in se ne boste kesali. Bog je pozoren na glas vaših prošenj in molitev.

Če vi sprejmete Božjo ljubezen v svoja življenja se bo vse spremenilo. Ne izgubljajte poguma za pričevanje prisotnosti mojega Sina svojim bratom. Jaz vam bom pomagala, da boste zvesti Bogu do konca.

Posvetite se našim trem Svetim Srcem združenim in velike milosti bodo podeljene vam in vašim družinam. Kličite nas vedno in prišli bomo vam v pomoč, otroci moji.

Vrnite se v svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja