SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.OKTOBER 2015

https://www.facebook.com/marta.polc.9/posts/960885570616593?from_close_friend=1

prenos (52)

MARIJINO SPOROČILO 25. OKTOBRA 2015 – GROSUPLJE – CERKEV SV.MIHAELA

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz želim voditi vaše družine k Bogu. Prišla sem z Nebes, da vam pomagam. Ne žalujte, kadar se bodo časi zdeli težki in ko bo križ postal v vaših življenjih težak. Bog vas ljubi in vam daje svojo milost, da bi mogli premagati preizkušnjo z vero in ljubeznijo.

Otroci moji, tolike duše so oddaljene od Boga. Toliki moji otroci sledijo napačnim potem, potem teme, greha in smrti. Pomagajte svojim bratom najti Božjo Luč. Ne vračajte se nazaj od poti spreobrnjenja. Ne bojte se. Sporočila, ki vam jih dajem vam pomagajo pripadati Bogu in spreminjajo vaša življenja, in vam pomagajo razumeti kateri poti morate slediti. Molite rožni venec, da boste moji. Molite moj rožni venec in boste vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem.

Mir, mir, mir. Mir ne kraljuje v tolikih družinah, niti v tolikih srcih, ker toliki moji otroci so odstranili Boga iz svojih življenj. Vrnite se h Gospodu. Bodite poslušni temu kar vas Gospod vpraša. On želi spreobrnjenje vaših src in rešitev vaših družin. To je ura, ko se morate odločiti za sveto pot, ki vodi v nebesa. Molitev je učinkovito sredstvo, ki vam bo pomagalo vsak dan pripadati mojemu Sinu. Hvala za vašo prisotnost tu, v hiši mojega Sina. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

prenos (53)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja