SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.4.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.4.2014 EDSONU GLAUBER

Mir z vami!

Jaz, vaša nebeška Mati prihajam, da vas kličem k molitvi, spreobrnjenju in ljubezni. To je čas, da se naučimo ljubiti, moji otroci. Bog je ljubezen in Njegova ljubezen me pošilja iz Nebes, da vam prinesem to sporočilo. Molite, mnogo molite, da bi pripadali Bogu in njegovi Božji ljubezni. Naj  bodo vaša srca v Kristusovi ljubezni. Odprite svoja srca in dopustite mojemu Sinu Jezusu, da jih uporablja za orodje miru in milosti za vaše brate, ki so v grehu in daleč od Božjega Srca.

Sprejmite moje sporočilo v vaša srca in ga živite, da se bodo nebeški blagoslovi spustili vedno več na vas in na vaše družine.

Molite za mir! Molite za svoje brate, ki trpijo nasilje, vojne, zaradi tolikih, ki imajo srce polno sovraštva in želje po maščevanju.

Tu sem, da vam pomagam in vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce. Ne bodite neposlušni mojim klicem. Svet potrebuje mnogo molitve. Še boste videli mnoge žalostne stvari, ki se bodo zgodile na svetu, toda ne imejte strahu. Tu sem, da vas spremljam s svojim materinskim blagoslovom in varstvom.

V Brazilijo prihaja veliko trpljenje. Ne izgubljajte časa z nesmiselnimi stvarmi temveč posredujte za brazilsko ljudstvo, ki bo mnogo trpelo.

Vsem moj blagoslov in moj mir. Ljubim vas. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.4.2014”

 1. ZDRUŽIMO SE V MOLITVI V PRIPROŠNJI ZA VSE BOLEČINE IN GREHE SVETA IN ZA BRAZILSKO LJUDSTVO, KI BO MNOGO TRPELO. MILOSTNI KIP NAŠE GOSPE APARECIDA, KI JE V STIČNI JE DUHOVNA VEZ VEZ BRAZILSKEGA IN SLOVENSKEGA LJUDSTVA. MILOSTI, KI JIH JE SLOVENSKO LJUDSTVO PREJELO OB OBISKU IN PRIKAZOVANJIH DEVICE MARIJE EDSONU GLAUBER 2012 IN 2013 SO ZNAMENJE TE VEZI. KOT JE MARIJA SAMA POVEDALA EDSONU JE SLOVENIJA NA DRUGEM MESTU PO ČEŠČENJU SVETIH SRC JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA. ZDRUŽIMO SE S TO MOLITVIJO, KI JO V ITAPIRANGI MOLIJO PRED NAJSVETEJŠIM. S TO MOLITVIJO REŠIMO VELIKO DUŠ ZA BOGA (Edson).

  Iz intervjuja z Edsonom na TV EXODUS):
  Marija je naučila mojo mamo rožni venec Svete Družine, ki ga pojemo tako:

  Namesto Oče naš molimo 1x

  Sladko Srce Jezusovo, bodi naša ljubezen !
  Sladko Srce Marijino, bodi naše rešenje!
  Sladko Srce svetega Jožefa, bodi varuh naše družine!

  Namesto Zdrava Marija molimo 10x
  Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše!

  TAKO NADALJUJEMO ZA VSAKO DESETKO.
  Vsakokrat, ko pojemo ali molimo ta rožni venec rešimo toliko duš za Jezusa in zadostimo za tolike grehe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja