SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2014

Mir moji ljubljeni otroci!

Moji otroci, sem vaša Mati in sem prišla iz nebes, da vas sprejmem v svoje materinske roke in vas potolažim v vaših stiskah.

Imejte vero in zaupanje v Boga, ker On vas  ljubi in vam želi dobro. Ne opustite molitev. Molitev je vaša dnevna hrana, ki vam daje moč, da hodite v tem svetu in izvršujete Božjo voljo.

Molitev je močna in dragocena a mnogi so preveč leni, da bi molili. Približajte se Bogu po molitvi. Posvetite svoje družine našim Združenim  Svetim Trem Srcem.

Bog želi podeliti družinam velike milosti. Jaz sem tu in prihajam iz nebes zato, da razlijem te milosti na vas tako, da bodo vaše družine popolnoma od Gospoda.

Moji otroci, srca mnogih vaših bratov so trda in zaprta. Obstajajo srca, ki niso odprta, vendar se bodo vedno odprla na priprošnjo tistih, ki izpolnjujejo Gospodovo voljo in zaupajo v njegovo Božje varstvo.

Posredujte vedno za svoje trdovratno brate, da bi spremenili življenja. Molite z vero in njihove družine bodo pripadale Bogu.

Prosite vsak dan z zaupanjem, nikoli ne dvomite in velike milosti bodo spremenile vaša življenja in ozdravile vaša telesa in vaše duše.

Sprejemam vas pod svoj Brezmadežni plašč in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

2 thoughts on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2014”

 1. DRAGI BRATJE IN SESTRE!

  POČASI PREMIŠLJUJTE TO SPOROČILO!
  TO KAR NAM MARIJA V TEM SPOROČILU PRAVI JE VELIK DAR IZ NABES. ZA NAS SAME, ZA NAŠE DRUŽINE, ZA VSE OSTALE LJUDI. MORAMO MOLITI IN PROSITI.
  V TEM SPOROČILU SO OBLJUBLJENE VELIKE MILOSTI ZA ČLOVEŠTVO IN OZDRAVLJENJA TELES IN DUŠ. RESNIČNO POČASI PREMIŠLJUJTE STAVEK ZA STAVKOM IN NAREDITE VSE KAR JE V VAŠI MOČI, DA ODGOVORITE NA TA KLIC PO MOLITVI. DARUJTE VSE, TRPLJENJE, VESELJE, STISKE IN RADOSTI, MOLITEV IN BOLEZEN. DARUJTE VSE MARIJI, DA BO BOG PO NJENI PRIPROŠNJI PODELIL OBLJUBLJENE MILOSTI.
  NE DVOMITE V TO, DA JE BOŽJA LJUBEZEN DO ČLOVEKA MOČNEJŠA OD VSEGA ZLA.

  NEVENKA

 2. Svete Solze,
  močne solze,
  Marijine materinske solze,
  vedno nas rešite vsakega zla
  in nevarnosti v tem dnevu
  in v tej uri. Amen!

  To molitev me je Naša Gospa naučila 26.11.2014, da prosimo njeno varstvo in njeno osvoboditev preko njenih materinskih solz. Ta molitev nas osvobodi zla nevarnosti za dušo in telo in je močna proti hudiču in moči pekla. (Edson)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja