SPOROČILO NAŠE GOSPE julij 2013

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.07.2013 EDSONU GLAUBER

Bog združuje svoje otroke vsega sveta k molitvi. Tisti, ki so zvesti njegovemu klicu in tisti, ki imajo ponižno srce pred njegovo ljubeznijo, ne bodo nikoli uničeni in zapuščeni, ker Bog vodi z veliko gorečnostjo in ljubeznijo tiste, ki so njegovi in, ki so mu zvesti.

Ljubite, ljubite Boga in bodite budni na svoji poti spreobračanja in Bog vas bo vodil vedno po poti, ki vodi v nebeško slavo.

Sporočilo Kraljice  Rožnega Venca in Miru Edsonu Glauber 9.7.2013

Mnogi ne željo poslušati in živeti moje klice, jaz vam pravim, da bo nekega dne Bog pokazal človeštvu, kaj sem njegova Sveta Mati naredila za vse moje otroke po mojih prikazovanjih in sporočilih v mnogih krajih sveta in mnogi bodo jokali, ker me niso poslušali in sprejeli moje besede v svoja srca.

Bog daje mnoga znamenja svetu, da bi spreobrnil grešnike in da bi se dotaknil najbolj zakrknjenih src, a mnogi so trdovratni in ne želijo opustiti pot greha, ker imajo svoja srca trda kot kamen.
Posredujte moji otroci, nadaljujte z molitvijo, da bi se odprla zakrknjena srca, ker mnogi se morajo veliko kesati, da niso sprejeli ljubezni mojega Sina Jezusa v svoja življenja.

Sprejmite Božjo ljubezen po meni, njegovi Materi, ker bo ta ljubezen spremenila vaša življenja in vaše družine. (Kraljica Rožnega Venca in Miru Edsonu Glauber 9.7.2013)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 25.7.2013

Ta dan mi je blagoslovljena Mati spregovorila na srce in mi povedala o papeževem obisku v Braziliji.

Brazilija je sprejela obisk mojega najdražjega sina. To je velika milost za Brazilski narod,  zlasti še za mnoge mlade. Mladi potrebujejo ljubezen mojega Sina Jezusa in papeževa prisotnost bo približala številne mlade Srcu mojega Božjega Sina. Če bo Brazilija in mladina sprejemala papežev klic, se je bo Bog usmilil in vam še vedno dajal svoj mir in velike milosti.

Zaupala mi je Brazilijo in me dejala naj jo s svojo priprošnjo prosim, da posreduje pred Božjim prestolom in  prosi blagoslove ter milosti iz nebes za brazilske otroke in vse njene otroke po vsem svetu. Mladi se morajo počutiti blizu mojemu Sinu Jezusu in kaj papež počne? Gre naproti trpečim ljudem, nasmejan in nosi ljubezen, radost in mir v nemirna in ranjena srca, ker ve, da samo tako se bodo mnogi vrnili k pravi veri.

Sledite vzoru svetega očeta. Škofje in duhovniki, pustite nečimrnost, denar, užitek in moč in postanite ponižni in predani služabniki, ki pridigajo Božji evangelij in sprejmejo vsakogar z ljubeznijo in spoštovanjem. Blagoslavljam vse združene s svetim očetom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja