SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.3.2016

068f3e0da8c957195dca8d330e627ef5

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.3.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju, toda mnogi ne poslušajo mojega klica in še naprej delajo strašne grehe.

Moji otroci, ne grešite! Zapustite stvari, ki vas ne dvigajo k Bogu. Naj vaša življenja pripadajo mojemu Sinu Jezusu in naj bodo vaša srca odprta za prejem njegove Božje ljubezni.

Molite za svet, ki je oddaljen od Božjega Srca mojega Sina Jezusa in ki niti za trenutek ne pomisli na večnost.

Hranite se s telesom in krvjo mojega Sina Jezusa! Ta skrivnost ljubezni je življenje vaših življenj, moj sin, rešitev za vaše duše. Pripadajte Bogu s srcem, dušo in telesom. Bodite Gospodovi in darujte mu svojo ljubezen.

Ljubezen, to je tisto kar Bog od vas hoče, za vse tisto, kar vam je sam dal: samega sebe s svojim telesom in krvjo, da bi vam podelil polnost milosti in blagoslova.

Ne izgubljajte tolikih milosti. Naučite se biti od Boga. Naučite se izpolnjevati Božjo voljo. Jaz sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Naj vam zasluge trpljenja in smrti mojega Sina Jezusa podelijo moč, da premagate vsako zlo in greh.

Jaz vas ljubim, moji otroci, s svojo ljubeznijo, s to ljubeznijo, katere je polno moje Brezmadežno Srce, vas želim voditi k Bogu. K njemu, ki je pot, resnica in življenje.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja