SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.04.2015

Notre-Dame1

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.04. 2015

Mir moji ljubljeni otroci!
Jaz, vaša Mati, prihajam z nebes, da vas blagoslovim, ker vas ljubim in goreče želim vaše odrešenje in odrešenje vaših družin. Oddaljite se od greha in vzradostite  vedno bolj Srce mojega Sina Jezusa. Naj se rožni venec moli v vaših družinah vedno bolj z vero in ljubeznijo. Ne popustite v veri, kadar pridejo v vaša življenja preizkušnje in trpljenja, temveč recite svoj DA Gospodu z večjo predanostjo in zavzetostjo. Bog vas ljubi in želi da vodite svoje brate k njegovi božanski ljubezni. Ne odstopajte od Gospodove poti. Potrudite se, da ostanete vedno na tej poti, ki jo je pripravil za vas, ker vas bo pripeljala  v nebesa.

Obnovite posvetitev našim Svetim Srcem in živite po mojih sporočilih. To je čas spreobrnjenja. To je čas, da pričujete mir vsem vašim bratom. To je čas, da sprejmete velik dar, ki vam ga Bog daje po mojih prikazovanjih.

Ljubim vas in vam dajem svoj materinski blagoslov: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Dragi bratje in sestre, potrudimo se, da bi živeli po Marijinih sporočilih in vedno bolj razveseljevali njeno Srce njenega Sina. Nebo se na tako živ in očiten način sklanja na to grešno zemljo. Sprejmimo to milost in jo izprosimo tudi za naše družine, brate in vse človeštvo.

SPET KLIČE NAS VENČANI MAJ!

Obnovimo majniško pobožnost Devici Mariji, Materi Cerkve in sveta.

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.04.2015”

  1. Marija nas v svojih sporočilih vedno prosi, naj vodimo duše k njenemu Sinu Jezusu.
    Pred 12 leti sem obiskovala gospoda in mu pomagala pri hišnih opravilih. Bil je zelo spoštljiv, vljuden in prijazen in je znal ceniti trud. Nekega dne sem prenehala z obiski, Jezusu pa sem rekla: Glej, da se njegova duša ne bo pogubila, čeprav je sedaj daleč od tebe. To te prosim. Po tolikih letih je doživel možgansko kap in ker je bil sam, ni imel pomoči. Danes sem bila opozorjena kako je z njim. Nemudoma sem odšla v bolnico na obisk. Popolnoma je nemočen in ni pri sebi. Vedela sem, da me je Gospod uslišal in poslal tja. Našla sem duhovnika in prejel je bolniško maziljenje in odvezo njegovih grehov. Bil je zelo vznemirjen-telo se je premikalo, vendar na koncu, ko smo z duhovnikom molili 2x Zdrava Marija sem videla njegove ustnice, da so se premikale. Molil je z nama. Videla sem, da je rekel Amen. Gospod, hvala ti! Vedno nas vzameš zares, ko te prosimo za duše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja