SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.04.2017

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.04.2017

Fotografija osebe Nevenka Brozina.

Moj sin, časi so težki. Koliki se oddaljujejo od poti resnice, ker nimajo korenin v veri in molitvi.

Koliki se obračajo k pokvarjenim dejanjem. Potrebno je ne izgubiti poguma in se ne pustiti premagati, temveč zaupati in nikdar ne dvomiti v posredovanje Boga. Bog je vedno ob vas, da vas blagoslovi.

Svet gre proti veliki nevarnosti, v strašno vojno. Neprestano molite za mir. Molite za srca, ki se pustijo voditi laži in sovraštvu.

Tisti, ki prezirajo moja sporočila grozno ranijo moje Brezmadežno Srce. Prišla sem z nebes, da vam pomagam, a mnogi moji otroci ne želijo zapustiti svoje napačne navade in se bojujejo proti svetim Božjim delom.

Ne moji otroci, ne bojujte se proti Gospodu, bojujte se proti moči pekla, ki vas hoče uničiti in vam povzroča trpljenje. Odprite svoja srca, da vidite resnico in da boste  ozdravljeni od duhovne slepote.
Dnevi bolečine bodo dosegli Amazonijo in svet in mnogi se bodo kesali in se spomnili mojih besed in mojih Materinskih sporočil, izrečenih s toliko ljubeznijo in zaskrbljenostjo.

Govorim za vaše dobro, otroci moji, govorim vam, ker vam želim pomagati, da bi imeli željo iti v nebesa, v vaš pravi dom. Ljubite in odpuščajte. Živite v poslušnosti Zapovedim in živite v praksi Svete Besede mojega Božjega Sina, da bi prejeli življenje v izobilju in obljubljeno večno življenje.

Bog vam govori in vas kliče po meni: poslušajte, torej njegov klic in spremenite življenje.

V času bolečin in trpljenja bodo mnogi želeli iti v Itapirango. Ne čakajte na čas bolečine, da bi se spreobrnili in spremenili življenje. To je čas, da bi dojeli, bili dobri in bili resnični pričevalci ljubezni in naukov mojega Božjega Sina.

Mlačne duše, brez vere in življenja niso ljube mojemu Sinu, ampak so mu odvratne.

Dovolite mi, da vas ogrejem s plamenom ljubezni mojega Brezmadežnega Srca, da bi bili vredno pripravljeni in prijetni Njegovim svetim očem.

Moji otroci jaz vas ljubim Ljubim vas in vas blagoslavljam ter vam dajem mir!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja