SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.01.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, hvala za vašo navzočnost tukaj, na tem mestu blagoslovljenem po vaši nebeški Materi.
Jaz vas ljubim in želim napolniti vaša srca z najsvetejšimi milostmi. Molite vedno rožni venec. Z rožnim vencem se bodo odprla mnoga otrdela in zaprta srca …. In mnogi se bodo vrnili nazaj k Bogu!
Po tej močni molitvi nebo gleda na zemljo z usmiljenjem, hudobni zapustijo svoje krive poti, pravični postanejo vedno bolj sveti; slepi se bodo obrnili in gledali Božjo luč in mnogi bolni bodo našli tolažbo, olajšanje in ozdravljenje njihovih bolezni.
Bog želi pokazati v Amazoniji moč molitve rožnega venca, če ga molimo z ljubeznijo in srcem, da se tako uniči vse zlo in moč pekla, ki mnoge moje otroke zapeljuje in vodi v večno smrt in greh, proč od vere in Cerkve.
Poslušajte moji otroci; molitev odstrani tolika zla in zdravi vaše razdrte družine. To je čas, da dobro izkoristite molitev, ker je vaša Mama tu, da vam pomaga biti od Boga.
V Itapirangi sem se prikazala, da spregovorim o veliki Božji ljubezni do vas, sinovi in hčere. Odprite svoja srca Gospodu in poslal bo Svetega Duha močno, da vas nauči stvari od zgoraj,  da boste resnični učenci mojega Sina Jezusa Kristusa.
Naj vaše družine postanejo kraj, kjer moj Sin Jezus lahko vedno živi s svojo ljubeznijo. Naj bodo vaša srca njegov dom in njegov raj na zemlji.
Hvala, ker poslušate moje klice k molitvi in spreobrnjenju Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja