SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.06.2016

Chiesa di Sant'Ulrico e dell'Epifania del Signore - Sagrado Cora__o de Ludwig Moroder - Imaculada - Ortisei na Italia
SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes prosit vas, da izpolnjujete Božjo voljo znotraj vaših domov, da bi potem nosili luč tistim, ki jo potrebujejo.

Bodite znotraj v vaših domovih združeni z Bogom preko molitve: očetje, matere in otroci naj bodo Božja družina, ki moli združena.

Ne dovolite, da se hudič približa vašim domovom, moji otroci. On vam ne želi dobrega, temveč uničenje vaših duš, zato se osvobodite greha, ker greh da satanu moč nad vašimi življenji, kadar ste neposlušni Bogu.

Širite moja sporočila vsem vašim bratom. Bodite združeni, bodite združeni, bodite združeni. Bog vas blagoslavlja po meni, vaši Brezmadežni Materi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala:

Molite za svet, ki z groznimi grehi žali Srce mojega Sina Jezusa. Naj bodo vaša življenja dar ljubezni za zveličanje vaših bratov, ki so daleč od poti, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Molite več, naj bo vaša molitev vaše vsakodnevno srečanje z Bogom in naj znotraj vaših družin kraljuje s svojo ljubeznijo.

Ne pozabite na Božjo navzočnost temveč ga častite in spoštujte znotraj svojih domov, ker vas blagoslavlja vsak dan a mnogi se ne zavedajo, ker imajo svoja srca trda kot kamen. Molite, molite, molite!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja