SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.03.1995 EDSONU V INAJATUBA

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.03.1995 EDSONU V INAJATUBA

Bili smo v skupnosti v Inajatuba, ki je ddaljena od Itapirange eno uro in pol z ladjo, na reki Uatumã.

Jaz, mama in moj oče smo šli govorit o sporočilih Naše Gospe in o prikazovanjih ljudstvu. Bilo je prvič, ko sem videl reko Uatuma. Kako je velika in neskončna. Bili smo na mali ladji in smo jo želeli prečkati. Spominjal sem se da je Jezus šel s svojimi apostoli po vaseh v Galileji. Med potjo smo molili rožni venec z ljudmi in Naša Gospa je prišla v ta kraj in nam dala sporočilo:

Mir z vami!
Dragi otroci, sem vaša Mati, sem Blažena Devica Marija, Božja Mati in Kraljica Miru.

Otročiči, molite, molite, molite. To vas prosim v tem lepem dnevu. Jaz vaša Mati vas prosim, da poslušate in živite vse tisto, kar vam govorim, kajti časi so nujni.
Otročiči, satan poskuša za vsako ceno peljati največje število duš v pekel. Molite malčki, molite, molite, molite! Molite posebno sveti rožni venec. Rožni venec vas odstrani od vsake nevarnosti in satanove zvijače.

Obrnila se je k ljudem skupnosti v Inajatubi in Devica je rekla:
Tu, vsi ki ste se zbrali k molitvi prosim: da se posvetitev vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in Srcu mojega Sina Jezusa. Odprite svoja srca in hodite po poti svetosti. Želim, da berete Sveto pismo vsak dan in imate globoko ljubezen do mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam še posebno vse otroke. Naj matere učijo svoje otroke moliti rožni venec in naj se moji sinovi (očetje) posvetijo več za molitev. Posebno želim, da bi molili rožni venec. Združite se. Ne dovolite, da satan povzroča med vami razdore. Molite, molite, molite. Sem Devica Miru, Gospa Rožnega Venca in Roža Skrivnostna. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Ko smo se vrnili v Itapirango smo naleteli na močno nevihto na reki Uatuma, prav ko smo se nahajali na njeni sredini. Vse je bilo polno megle in nismo mogli videti obale, kje je zemlja. Mož, ki nas je peljal je dejal, da moramo stati na sredini ladje, v nasprotnem primeru se lahko potopimo v reko Uatumã. Videl sem, da je to bil napad satana, ki nas je v tistem trenutku hotel uničiti. Ladja se je premetavala na vodi. V sredi nje je voda oblikovala valove. Moja mati je bila zaskrbljena in prestrašena in da bi jo pomiril sem ji rekel: Mama, spomni se apostolov, ki so bili prestrašeni, ko so bili na ladji z Jezusom in ga prosili, da pomiri vihar. Imejmo vero in zaupajmo v varstvo Jezusa in Device in nič hudega se nam ne bo zgodilo.

Prosil sem Jezusa:
Jezus, glej, da smo bili govorit o sporočilih tvoje Matere ljudstvu v Inajatubi, da smo pomagali širiti sporočilo o njenih prikazovanjih. Gospod, pomagaj nam v tem težkem času?

Ko sem to rekel, se je nevihta umirila i vse je postalo mirno in normalno.


SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.03. 1995 EDSONU

Sem Kraljica Miru. Molite, molite, molite. Molite vsak dan rožni venec za mir v svetu in konec vojne. Ponavljam tu v Itapirangi enako prošnjo, ki sem jo dala ob prikazovanju trem pastirčkom.

Fatima: ne žali več Boga Našega Gospoda, ker je že mnogo žaljen. Kesaj se svojih grehov. V tem postu se prečistite svojih grehov in se spovejte.

Otroci, molite rožni venec. Vsaka Zdrava Marija je močan udarec proti satanu. Naj duhovniki molijo rožni venec. Mnogi ne molijo. Zakaj? Morate pomagati. Pomagajte svoji Nebeški Materi, otročiči. Poslušajte moje klice. Živite moje klice. Če ljudstvo ne bo prisluhnilo mojim klicem bo veliko trpelo, ker komur je veliko dano njemu se bo veliko računalo.
Molite za Amazonijo, za Brazilijo in za ves svet. Ne prfezirajte klicev, ki vam jih dajem, če ne bo morala Amazonija veliko trpeti. Nesite moja sporočila vsem mojim otrokom v Amazoniji. Ne ustavite se. Pomagajte mi. Mnogo računam na vašo pomoč. Širite moja sporočila čim hitreje morete. Moje Brezmadežno Srce je neprestano žaljeno in prebodeno s trni, zaradi tolikih grehov, ki jih danes dela svet. Glejte moje Brezmadežno Srce!… Naša Gospa je pokazala svoje Srce polno trnja. Je vaše zatočišče in varna pot, ki vas vodi k mojemu Sinu Jezusu. Imejte več ljubezni za to Boleče in Brezmadežno Srce. Tolažite moje Brezmadežno Srce in Sveto Srce mojega Sina Jezusa. Več premišljujte  v tem postnem času njegov Križev pot, ker on je veliko trpel, umrl na Križu iz ljubezni do vas, da vas reši umazanije greha.

Po kratkem premoru je Devica nadaljevala govor, kot bi videla dogodek v prihodnosti:
Kmalu tu v tem mestu bom dala znamenje moje materinske prisotnosti, da bodo vsi verovali. Mnogi se bodo kesali in se spreobrnili. Kličem vse moje otroke, da poslušajo tožbe mojega Srca in živijo v praksi vse kar prosim.

Pojdite k Sveti Maši. Ne zapuščajte mojega Sina Jezusa, ki je sam v Najsvetejšem Oltarnem Zakramentu. Zakaj moji otroci ne poslušajo resno mojega klica. Zakaj so tako indiferentni za ta Nebeška sporočila, ki vam jih prinašam? Molite z menoj Oče…

Naša Gospa je molila sedaj Oče naš in nas povabila, da molimo z njo. Kako me boli Srce, ko vidim, da so vrata Cerkve zaprta ves dan in da je malo tistih, ki gredo v Očetovo Hišo moliti z ljubeznijo. Imejte več ljubezni do mojega Sina Jezusa. Ne bodite tako brezbrižni. Ne želim, da ste taki. Gospod vas vabi, da greste in ga častite v Najsvetejšem Oltarnem zakramentu in da bolj ljubite Sveto Evharistijo.

Ne prezirajte tolikih milosti. Kmalu, bodo mnogi prišli moliti v to mesto in Cerkve se bodo polnile. To je moja želja, ker ne želim, da je moj Sin Jezus sam v Tabernaklju in vas pričakuje. Pojdite in ga častite. Molite, molite, molite. Spreobrnite se. Živite moja sporočila. Sem Kraljica Miru, Božja Mati, Gospa Svetega Rožnega venca in Roža Skrivnostna. Dajem vam svoj mir in vas vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja