SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.8. 2015 Edsonu

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.8. 2015 Edsonu

33490a18e9a3cc736ba5062ea0697256

Mir z vami!

Moji otroci, ki vas toliko ljubim, bodite od Boga z vsem svojim bitjem. Učite se biti Gospodovi tako, da vsak dan molite z ljubeznijo moj rožni venec.

Bog me pošilja z nebes, da vam podeli svoj mir in svojo ljubezen. Odprite svoja srca in sprejmite njegove besede, ki vam jih povem z ljubeznijo in vero. Ne žalostite se in ne bojte se preizkušenj življenja. Jaz, vaša Nebeška Mati sem ob vaši strani, da vam pomagam in vas vedno bolj blagoslavljam.

Hudič hoče da ste nesrečni, toda jaz želim vašo radost, zato prihajam z nebes, da vam pomagam.

Molite, molite  vedno  bolj.  Molitev spremeni vse in spremeni vse stvari v milosti in blagoslove. Spremenite srca svojih bratov, bodite moji sinovi in hčere, ki živijo kar vas prosim vsak dan z vztrajnostjo. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson: Naša Sveta Mati nas neutrudno kliče k spreobrnjenju. Njena Materinska ljubezen je naša moč in tolažba v tem težkem svetu polnem preizkušenj. Ona, Kraljica kraljic, najbolj ljubeča, pozna naša  trpljenja in kot Mati prosi, ker goreče želi našo srečo in zveličanje. Naša Gospa mi je pokazala nekatere stvari, ki se bodo v kratkem dogodile v svetu. Nekatere teh stvari se bodo zgodile v Braziliji. Brazilija bo pila kelih trpljenja in solz, ker je nezvesta in neposlušna Bogu. Naša Gospa posreduje, proseč svojega Božjega Sina, da bi se mnoge stvari odstranile. Moramo moliti vedno več in naj bo rožni venec naša vsakodnevna molitev. Samo z molitvijo rožnega venca bomo imeli moč prenašati, kar bo prišlo.

2013_40-3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja