SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.07.2016

 

A066_Knock (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE  22.07.2016

Moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu!

Stopnjuj molitve za Brazilijo in svet. Pokliči vse, da upognejo kolena do tal proseč Božjega usmiljenja za nehvaležno človeštvo, ki se ne želi spreobrniti. Grehi sveta kličejo Božjo pravičnost.
Bog vas pusti svobodne da izberete med dobrim in zlim. Pravim vam: izberite pot dobrega, pot spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Italija bo v velikih bolečinah in preganjanju zaradi tistih, ki imajo svoja srca polna sovraštva in nasilja. Molite za Italijo, kjer ima sedež Sveta Mati Cerkev, ker grehi Božjih služabnikov kličejo Božjo Pravičnost, da bo močna in težka Gospodova roka dosegla tiste, ki so nezvesti in uporni tako, da  iščejo samo poželenje, moč in denar. Reci Italijanom naj molijo, kot sem jih v preteklosti prosila, po 50 Magnifikatov. Naj molijo sedaj za Italijo.

In vsi naj prav tako molijo za ves svet in mnogo za Cerkev, da bo znala premagati napade in preizkušnje skozi katere bo šla v teh težkih časih, ko je Petrova barka v velikih nevarnostih. Hudič bo pokazal vso svojo neusmiljenost proti Gospodovim služabnikom, ki bodo preganjani in pobiti na način, ki ga svet še ni videl.

Moje materinsko Srce je tesnobno, ker govorim, a me ne poslušajo, se prikazujem v svetu, a ne verjamejo. Toda, ko pridejo velike bolečine kaj bodo storili? 

Reci vsem naj se vrnejo, se obrnejo k Bogu sedaj. Spreobrnite se!… Sem vaša Mati, ki vam govorim s trpečim in žalostnim srcem,  ki vas prosim, vas rotim

Govori mojim otrokom o moji materinski bolečini, ki jo povzročajo tisti, ki me ne poslušajo in niti ne verjamejo mojim materinskim besedam. Povej jim, da sem tu in jih kličem, ker je Bog pošilja na svet, da vas opozorim, da vam pokažem varno pot, ki da ji sledite. Govori vsem o mojem bolečem klicu, ki ga dajem še enkrat danes za dobro vseh, za srečo vsakega izmed vas. Hvala, da si me poslušal in odgovoril.

Blagoslavljam tebe in ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja