SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.04.2017

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.04.2017

Moj sin, ljubi Srce mojega Božjega Sina. To Srce bije z ljubeznijo za vaše odrešenje. Vstopi in ostani v Njem, da boš varovan pred duhovno slepoto, ki vodi človeštvo. So strašni grehi nad najbolj strašnimi grehi,  umazani grehi nad najbolj umazanimi  grehi. Grešno življenje, ki ne vodi v nebesa ampak v najbolj globok prepad v peklu.

Moli za tiste, ki ne verjamejo. Moj Sin je prelil swvojo kri za odrešenje mnogih mojih sinov, toda toliki izgubljajo sijaj in čistost svojih duš, ker se pustijo prevarati satanu z iluzijami sveta.

Moli, daruj se kot žrtev v odkupnino Večnemu Očetu. V tvoji tišini, daruj ponižnost, trpljenja za spreobrnjenje in rešitev duš, da bi vsaj mala čreda ostala zvesta na poti mojega Sina.

Moli za tiste, ki so v Gospodovi službi, da ne bi obupate in se prepustili premagati. Na Božji poti bodo ostali ponižni, poslušni in tisti, ki molijo vsak dan z vero moj Rožni venec. Brez molitve nihče ne bo ostal za veliko časa na nogah, ker po molitvi vam Bog daje moč in milost, da premagate preizkušnjo, oviro in zlo. Molite vedno več in Bog vam bo dal zmago nad zlom. Blagoslavljam te in ti dajem svoj mir.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.04.2017

Moj sin, pusti, da te vodim. Moli, zaupaj in upaj. Časi so težki in mnogi se pustijo preslepiti satanu, toda Bog bo zmagal.

Daruj vse Srcu mojega Božjega Sina po mojem Brezmadežnem Srcu in Srcu mojega Prečistega Ženina Jožefa. Mi te blagoslavljamo in vso tvojo družino. Mir tvojemu srcu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja