SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.12.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.12.2013

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz sem vaša ljubljena Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim svoj materinski blagoslov in Gospodovo ljubezen.

Otroci moji, ljubite, globoko ljubite Boga. V ljubezni je odrešitev za vaše duše. Ljubezen vse premore, vas spreminja in osvobaja vsega zla. Božja ljubezen ozdravlja vaša srca in rane vaših duš. Ljubite svoje brate. Bodite združeni, da zaslužite milosti iz nebes. Mnogi nočejo spoznati ljubezni, ker zapirajo svoja srca pred ljubeznijo mojega Sina Jezusa. Posredujte za dobro človeštva. Veliko zlo se odvija, da bi prineslo bolečino Cerkvi in življenju tolikih mojih otrok. Tisti, ki so proti mojemu Sinu Jezusu, bodo povzročili velika trpljenja mnogim posvečenim in mnogo zvestih vernikov bo jokalo.

Veliko molite sveti rožni venec, da pomagate uničiti temo satana. Darujte svoje molitve za dobro Cerkve in vsega sveta. Jaz sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Jaz sem vaša Mati, ki vas toliko ljubi, in želi vas dvigniti v nebesa. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

3 thoughts on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.12.2013”

 1. TOLE MARIJINO SPOROČILO MI JE PRINESLO VELIKO VESELJE IN POGUM
  ZA BODOČNOST O KATERI GOVORI DEVICA MARIJA. ONA JE Z NAMI IN
  NIČ NAS NE MORE LOČITI OD NJENEGA SINA JEZUSA.
  BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ VSEM, KI BOSTE BRALI MOJE PISANJE.
  BLAGOSLOV IN POZDRAV. MIRKO

 2. Dragi častilci Src Jezusa, Marije in svetega Jožefa
  Marija nas v tem zadnjem sporočilu kliče k ljubezni. Ljubezni z veliko začetnico, ljubezni do Boga in z malo začetnico – ljubezni do bližnjega.
  Če bomo vzljubili Boga bomo imeli moč ljubiti tudi bližnjega, celo tistega, ki nas zavrača in žali . Božja Ljubezen je brezpogojna, obrnimo se na Božjega Sina Jezusa, da z nami nosi križ in ljubi, tudi v trenutkih, ko mi ne zmoremo več.
  BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ VSEM !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja