SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.09.2016 NEW YORK, USA

 

14344899_1360421907325805_8529731935305278140_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.09.2016 NEW YORK, USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam iz nebes, da vam podelim svoj blagoslov in svojo Materinsko ljubezen. Sem Kraljica Rožnega venca in Miru in Mati Cerkve. Molite za sveto Cerkev in za Božje služabnike, ki ne izpolnjujejo Gospodove volje. Mnogi moji sinovi, Božji služabniki ne molijo in ne verujejo v večne resnice, ker so se pustili preslepiti od sveta in od Satana. Darujte molitve, žrtve, pokoro za Sveto Cerkev in za vse družine, ki so daleč od Srca mojega Sina Jezusa. Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in nesite jo tistim, ki potrebujejo mir.

Moji otroci, molite vsak dan v svojih domovih in naj bodo vaša srca vedno čista in v Božji milosti. Ne zapirajte svojih src Božji ljubezni, ampak dovolite, da more njegova ljubezen kraljevati v vaših domovih.
Jaz vas ljubim in sprejemam pod svoj zaščitni plašč. Molite, molite rožni venec vsak dan in svet bo prejel mir, ker ga bo Bog poslal na svet, na družine, ki bodo sprejele moja sporočila miru, ljubezni in spreobrnjenja.

Jaz sem vedno ob vaši strani, ljubljeni otroci in vas nikoli ne zapustim. Bodite otroci, ki tolažijo moje Srce Matere in jaz bom vedno ob vaši strani, da vas tolažim v vaših trpljenjih in bolečinah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja