SPOROČILO NAŠE GOSPE 19 in 20.OKTOBER 2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20. OKTOBER 2015 – TRST

Almas repadoras1

Mir moji ljubljeni otroci!

Ljubljeni otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati sem tu, da vas blagoslavljam. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu. Bodite poslušni Gospodi, ki vas toliko ljubi.

Molitev spreminja svet in reši vaše družine pred sedanjimi nevarnostmi. Ne oddaljite se od svete poti, ki vodi k Bogu. Vzemite svoj rožni venec in molite z veliko ljubeznijo in vero.
Molitev je dragocena in vas približuje Bogu in nebesom. Koliko otroci se nahajajo v temi in brez življenja. Greh uniči mnoge duše, ker ljudje hočejo slediti svoji poti in nočejo vedeti za Boga.

Otroci, molite, prosite odpuščanja za svoje grehe, prizadevajte si, da bi se popravili in delajte pokoro. Obnovite svoje dobre namene za spreobrnjenje. Bodite luč, kjer je tema.  Nosite mir kamor kraljuje sovraštvo, da bi Bog ozdravil srca.

Dajte dober zgled in Bog bo spreobrnil vaše družine in rešil mnoge duše za nebesa. Živite v Božji ljubezni in miru in vaše duše se bodo posvečevale z njegovo sveto prisotnostjo, ki vas bo spreminjal s svojo milostjo.

Jaz vas ljubim in sprejemam pod svoj materinski plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SPOROČILO NAŠE GOSPE   19 10.2015

Immacolata 21

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati sem tu zelo vesela zaradi vaše prisotnosti in v tej noči podarjam velike milosti vam in vašim družinam.

Nadaljujte z molitvijo rožnega venca vsak dan za spreobrnjenje grešnikov. Posvetite se nebeškemu kraljestvu, kraljestvu, ki ga je moj Sin pripravil za vsakega izmed vas: njegovo kraljestvo ljubezni, kraljestvo miru, kjer ni joka in solza.

Ne obupajte temveč bodite zvesti klicu, ki vam ga Bog daje. Ta klic je sveti klic, je klic, ki spreminja vaša življenja in vas naredi osebe prenovljene v srcu, duši in telesu.

Ljubite, moji otroci, ljubite in živite iz ljubezni. Ne izgubljajte časa! Bog je vedno ob vaši strani in vas ljubi. Pripadajte Gospodu. Naredite vse, da se odpoveste posvetnim stvarem, da bi potem zaslužili nebesa.

Bolj kot boste odprli svoja srca, bolj jih bo Bog napolnjeval s svojo milostjo. Bolj ko boste molili, bolj se bo ves svet spreobrnil.

Molite, molite, molite in nebesa bodo vedno odprta za vas in obdal vas bo mogočen Gospodov blagoslov.

Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja