SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.06.2016

 

a26f0fc6f8e17e4083a5c140d44ca56c

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k Bogu. Mnoga sporočila sem vam dala. Tudi mnoge milosti in blagoslove.

Vse dajajte za nebeško kraljestvo, darujoč Gospodu svojo ljubezen, da bi mogel kraljevati v vaših srcih.

Časi bolečine in solz bodo prekrili ubogo človeštvo. Molite moj rožni venec, ker s to molitvijo bo Gospod poslal velike milosti na vas in vaše družine.

Mnogi moji otroci nočejo vedeti sedaj za Gospoda, toda kaj bo s temi mojimi otroci na dan, ko bo Gospodov roka udarila svet?

Prosite Boga odpuščanja za svoje grehe. Bodite poslušni klicem Boga, ki vam jih daje po meni.

Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče. Bojujte se za dobro, da bi bili otroci, ki so všeč Nebeškega Očeta.

Ostanite vedno na svoji sveti poti, v težkih časih, ki so pred vrati. Resnica, moji otroci, branite resnico, četudi vas stane mnogo. Bog ljubi resnico in vsi tisti, ki spreminjajo tisto kar je zapustil, nekega dne bodo stali pred njim, ob uri velike sodbe. Gorje tistim, ki so učili narobe njegove otročiče, ki so hoteli  biti na sveti poti, a so bili odstranjeni.

Bog ne mara neposlušnosti, temveč v zvestobi, poslušnosti, ponižnosti   živeti in slediti njegove Zapovedi in učenje. Bodite zvesti Bogu. Poslušajte njegov glas preko mojega klica, ki vam ga dajem, ko prihajam z nebes.

Cerkev bo šla skozi najbolj kritične čase in bo velika zmeda in ločitev,  kardinali proti kardinalom, škofje proti škofom, duhovniki proti duhovnikom in pomanjkanje vere in velike zmote se bodo branile kot če bi bila resnica, toda na koncu Bog bo deloval z močjo svojega lakta, da naredi konec toliki nepokorščini, zmotam in grehu.

Ne bojte se!…. Kdor me posluša bo vedno hodil po varni poti, ki vodi v nebesa. S svojim plaščem ga bom branila in ga že položila v svoje Brezmadežno Srce, da  pripada in je blagoslovljen od mojega Sina Jezusa!… Pogum.Jaz vas blagoslavljam in varujem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja